12/3-08 Status Obelix og status Sveits

Da er Obelix på veterinærhøyskolen og jeg har fått mail fra Sveits.

Møtte kl. 08.30 på Veterinærhøyskolen med Obelix i dag og visste ikke helt hva jeg gikk til. Var det en kort konsultasjon, ble det operasjon eller hva? Ble raskt ropt opp og en veterinær tok Obe og meg inn på et undersøkelsesrom. Der ble det kun prating og litt forklaring på hva de skulle gjøre. Når jeg så båndet på bordet skjønte jeg raskt teininga. Obelix ble tatt med og jeg fikk beskjed om å gå 😦 . De skulle ringe meg. Tiden gikk veeeldig sakte. Det ble tid til 3 kafébesøk (alene, KariO. og Gry) før jeg hørte noe, da var kl ca. 13.45. Obelix hadde patella luksasjon grad 1-2, mest mot 2 og de ønsket å operere. Fikk beskjed om å ringe dem litt før 15. Dro hjem til mamma og pappa og ventet videre der. Ringte så kl. 14.45 og fikk beskjed om at nå var Obelix operert og det var helt klart at skaden var forårsaket av slaget han fikk når han falt. Det var både fargeendring og fortykning i leddkapselen. Etter å ha skylt leddet, strammet de inn bindevevet på yttersiden av kneet. Jeg skal i utgangspunkte hente Obelix på fredag! Stakkars lille venn, er vant til å sove på mammas pute og skal nå ligge i bur med masse hunder rundt seg i 2 døgn 😦 Sukk………. Det som var bra var at Obelix kan komme tilbake til agility igjen 🙂 MEN jeg må først holde han i ro i 3-4 uker, så begynne å bygge opp muskulaturen igjen og SÅ blir det agility trening.

Så over til Sveits. Jeg sendte en e-post forrige dagen med en del spørsmål og i dag fikk jeg svar. Rundt 17. mars får jeg sannsynligvis vite hvem av valpene som er Démi 🙂 Da kommer det en slags «guru» på Kromforhländere, en som er ansvarlig for all oppdrett i Sveits som skal finne ut hvilken tispe som sannsynligvis blir best for videre oppdrett. Ellers så drar vi da til Sveits da den 17. april!! Dette blir spennende 🙂 . Her er et bilde av valpene til Karuna – 5 dager gamle)

alle_sieben_am_120308_1.jpg

8 kommentarer

Filed under Diverse

8 responses to “12/3-08 Status Obelix og status Sveits

 1. Spent på hvordan Obelix’ natt har vært! Veldig søte valper, for de ser akkurat ut som kooiker-valper 🙂

 2. Masse hilsner og god bedring til Obelix, kjempe bra at dere kan fortsette med agility etterpå, får bare ta det litt med ro fremover – og valpene ser nydelige ut, skal bli så moro når lille Dèmi kommer hjem så vi kan hilse på 😀

 3. Gro

  Gleder meg til å se flere bilder av valpene………………… Noe nytt om Obelix?

 4. tollerjenta

  Takk for hilsen i bloggen! Og godt at Obelix blir klar for AG igjen, er aldri moro når de må til veterinæren! Er så pinefullt når man går å venter og tiden går saaakte.. Inea og jeg skal snart debutere ja, hadde egentlig tenkt til at det skulle bli på det uoffesielle stevnet i slutten av mars, men når har hun jo fått lus, så selv om hun er fri til da så får vi jo ikke trent noe, så da blir det nok 1. mai stevnet. Gru-gleder oss!

 5. Lykke til med opptreningen av Obelix 🙂

 6. Monica

  Så skønt att Obelix kommer att bli bra igen! Så spænnande med tur till Sveits! 🙂 Glad Påsk!

 7. Ville bare ønske god bedring til Obelix! Tenker han har savna puta di 😉
  Gleder meg til å se bilder av Dèmi!
  Happy Easter! 🙂

 8. Stakkars Obelix!!!
  Jeg håper det ikke blir for «ille» for han å måtte ta det med ro i så lang tid. Vi krysser alt vi har i håp om at alt blir ok og at han deretter er tilbake på banen der han hører hjemme 🙂

  Jeg gleder meg til å treffe en for meg ukjent rase og individet Demi, som om noen uker ankommer Østfold!
  Ønsker dere en flott tur til Sveits!!

  Håper vi kan treffes på noen ag.treninger i Askim snart!

  Hilsen
  Anniken, Zippo, Dixi, Pønky og Minni

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s