17/3-08, Status Obelix og status Sveits

En liten oppdatering før Victor og jeg reiser til Moelv til Kjetil for så å dra videre til Sjusjøen.

I dag skulle Victor og jeg reise til Asker for jeg hadde noen hunder jeg skulle massere og i og med at toget vårt til Moelv går kl. 11.04 i morgen tidlig, og da er det lettere å overnatte i Asker. Tilbake til avreisen. Skulle gå en bitte liten tur som alltid med Obelix, men etter 10-20 meter ser jeg at det renner noe fra såret hans 😦 Det er rød/rosa/gul guffe! Får litt småpanikk så jeg forter meg tilbake til huset og ringer veterinæren hans. Får beskjed om at jeg kan komme innom så skal hun se på det. Jeg skulle jo dit likevel for å sette på ny bandasje. Sjekker også med veterinærhøyskolen og hun sier at det vanlig at det kan komme litt puss, men det må sjekkes så det ikke er betennelse for da må de kanskje tappe såret. Sier også at jeg må sjekke tempen for å se om Obe muligens må settes på antibiotika. Nevner at han drikker veldig mye og da får jeg beskjed om at jeg må be min veterinær ta en blodprøve å sjekke nyrene for det hender at det kan oppstå nyreproblemer etter en narkose. Ble vel litt stressa etter den samtalen så jeg forter meg å pakke bilen, ber Victor ta på seg jakka også raser vi av sted.

Vel fremme hos veterinæren blir såret renset og det blir satt på bandasje etter å ha konstatert at det er begynnende betennelse, og med 39,2 i temp sier det seg selv at det bare er å kjøre i gang med antibiotika. Blodprøve ble tatt og i løpet av tirsdag/onsdag får jeg svar på den. Obelix skal være hjemme hos mine foreldre mens vi er på fjellet, og det er jeg veldig glad for for han er mye roligere hos dem enn hjemme. Jeg er heldig som har så snille foreldre. Var veldig lenge i tvil og jeg skulle dra til fjells, men mamma forsikret meg om at de skulle ta godt vare på Obelix, og at Victor hadde jo gledet seg sånn til denne turen.

Fra Sveits har jeg nå fått info om både chipnummer og passnummer så første arbeidsdag over påske går søknaden avgårde til Mattilsynet. PS. Alle valpene har det bra 🙂

3 kommentarer

Filed under Diverse

3 responses to “17/3-08, Status Obelix og status Sveits

  1. Godt med snille foreldre 🙂 Krysser fingre for at Obelix kommer seg fort igjen nå, og at det ikke er noe mer galt! God tur!

  2. Härliga föräldrar du har! Ha en fin tur till fjälls. 🙂

  3. Elin og Thera

    Så uheldig Obelix har vært, håper at antibiotikaen har tatt betennelsen og at han ikke har fått noe nyreskader.
    Du har noen snille foreldre som tar seg av de syke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s