8. mai 2008 – Status Obelix

Nok en oppdatering om Obelix 🙂

Obelix var å svømte for første gang på mandag, vel første gang i basseng, han har svømt to ganger i sjøen. Men i hvert fall, han svømte veldig bra og brukte begge bakbena like mye i hvert fall i starten. Siste runden han var uti var det tydelig at han begynte å bli sliten for han kjeftet litt på damen som puttet han nedi vannet og han jobbet ikke like bra med det opererte bakbenet. Obelix ble så skylt og jeg iset ned musklaturen rundt kneet da han var blitt veldig varm noe som var forventet. Merket ikke noe uvanlig på gangen til Obelix utover den dagen, men han var selvfølgelig sliten. Dette skal jeg prøve å få gjort ukentlig.

Tirsdag var det igjen litt kavalett trening og det ser veldig bra ut, men kavalettene er jo ikke så veldig høye, men han bøyer kneet veldig bra. Onsdag var den «store» testen, i hvert fall synes jeg det. Gikk først en lang tur, ca 30 minutter for å ha varmet opp Obelix godt. Satt opp 4 hoppehindre med hoppepinnen på bakken. Obelix var rimelig ivrig nå 🙂 Tok først to hoppehindre rett frem, så en sving mot venstre og en sving mot høyre. Fikk de andre til å se på Obelix, ingen halting. Prøvde så en sving + et åttetall, fortsatt ingen halting. Tok så en liten pause før jeg satte hindrene på lavt og gjorde den samme øvelsen. Kommentarene fra sidelinjen var at Obelix hoppet bra og strakk godt ut bak. Bodil gikk også 3-4 hindre med Obelix så jeg kunne se selv, og ja han hoppet bra. Gikk ikke mer agility, men gikk en runde med han på gresset for å se hvordan han beveget benet. Fikk hjelp av Bodil til å gå da også for å se selv. Det var ingen halting, men han gikk ikke rent heller. Det var tydelig at han nå var sliten i benet, ikke så rart med tanke på at han ikke har gått agility siden januar. Kjenner jo også at det er forskjell på mengde musklatur på bakbena. Gikk ned Obelix, før jeg iset kneet. Etter litt hvile gikk han rent igjen.

I dag skal jeg innom Aquadog i Sandvika, til kurslederen på rehabkurset for å få sjekket Obelix litt, for jeg synes at lymfekjertelen hans har virker litt hoven sånn til og fra. Skal bare sjekke at det ikke er noe mer. Skal i utgangspunktet på kurs med Petter i helgen, vel rettere sagt bare halve kurset for jeg reiser til Sveits på lørdag for å hente Démi, men jeg vet ikk helt om jeg skal gå eller ikke enda, for diskutere litt med kurslederen min. Sannsynligvis er det svak musklatur som gjør at Obelix gikk urent etter agilityen i går. For se hva jeg gjør etter praten og etter massasje av Obelix i kveld.

4 kommentarer

Filed under Agility

4 responses to “8. mai 2008 – Status Obelix

  1. Dette er jamen spennende tider, men det høres jo VELDIG bra ut med Obelix 😀

  2. Selvfølgelig blir han også sliten etter agility, ihvertfall når han ikke har gått noe særlig, da mener jeg bokstavelig gått/sprunget noe særlig siden Moelv. Muskulaturen er vel ikke så mye å skryte av på det bene. Jeg håper at alt ordner seg etter hvert. Godbedringsklem til Obelix fra Elin og Thera.

  3. Deilig å lese at det går riktig vei

  4. Så bra at Obelix er på bedringens vei 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s