Mai’08; Nordkisa – valpekurs – Skui

Nå har det skjedd en del siden jeg blogget sist, så her blir det mye forskjellig slått sammen 🙂

Nordkisa

I helgen som var var Kjetil, Victor og jeg på stevne på Nordkisa. Obelix er fortsatt ikke bra nok, så jeg startet ikke, men det ble tid til litt filming http://www.vimeo.com/user354961/videos og også en del bilder prøvde jeg å ta 🙂 http://www.harms.no/bilder/main.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=1310.

Démi var på agilitystevne for første gang og bobiltur for første gang. Hun oppførte seg veldig bra. Sto fint inni grinda sammen med Obelix og Cesar. Rampet selvfølgelig litt, men ingen bjeffing eller forsøk på rømming. Hun er nemlig flink til å komme seg forbi sperringer, jeg kaller henne bare Houdini 🙂 Jeg må jo si at Obelix var veldig flink i helgen han også, lite bjeffing der i gården. Han ble jo stående veldig mye inni grinda, men var veldig glad når han fikk gå på tur alene med mor 🙂 . Démi fikk et par runder rundt agilityringene både under briefing og når noen gikk på banen, og det taklet hun fint. Var utslitt etterpå, men det er jo ikke så rart – veldig mye inntrykk. Mat ble det også tid til denne helgen og Kjetil, Victor, Yvonn  og jeg hadde en fortreffelig biff middag og etterpå kom Gro og Elin for å se på GrandPrix. Takk for en kjempe hyggelig helg folkens 😀 !

 

Valpekurs

Tirsdager fremover skal Démi og jeg nå gå på valpekurs. Det var vel 9 hunder på min gruppe; to rottweilere, en blandingshund, en irsk setter, en labrador og tre jeg ikke husker rasenavn på. Det var en del prating først og vi skulle fortelle hva vi forventet å lære på kurset. Så var det tid for trening, første øvelse var navngjenkjenning og det var Démi veldig flink til 🙂 sålenge ikke Mira (blandingshunden) kom for nærme for de to var virkelig klar for å leke med hverandre! I neste pratepause sovnet Démi, tydelig sliten allerede, så neste øvelse – sitt – var hun ikke med på. Siste øvelse var innkalling og da var det fart i Démi! Instruktøren holdt henne igjen og hun sprellet med alle bena 😀 Hun kom som en kule – knall morro! Spennende å se hva hun orker neste gang.

 

Skui

I går var Démi og jeg innom Skui for å hilse på og det synes Démi var kjempe kult bortsett fra at det ikke var noen som ville leke med henne 🙂 Solveig filmet en liten videosnutt hvor Démi og jeg leker litt, http://www.vimeo.com/1083613. I og med at folk trente samtidig, slapp jeg ikke Démi i starten, men jeg ser jo helt klart at det ikke var noe problem! Veldig positiv overrasket over at hun kom løpende til meg med leken i munn 😀 . Jeg må jo også fortelle litt hva «Houdini» gjorde hos dyrlegen i går. Jeg hadde festet grinder inntil buret så hun kunne gå ut og inn av buret, men neida – der skulle hun ikke være. Har sannsynligvis tatt sats, hoppet opp på buret (det lå heldigvis et håndkle over eller så kunne hun ha satt seg fast) og ned på gulvet, så fornøyd! Grind for å sperre inngang til et rom? Ikke noe problem, den enten hopper man på eller åpner med munnen. Ja det bråker men hvem bryr seg vel om det 🙂 Så satte vi en sperring som ikke gikk an å velte og den var ganske høy, ca. 60 høyt. Første forsøk; ble hengende på begge forbena og datt ned igjen. Men hun ga seg ikke, rygget et godt stykke bakover, tok sats og hoppet over 😀 Hmm….. kanskje det blir en agiltyhund av henne, hihhihihihi………. Viljen er det ikke noe å si på.

Status Obelix

Ut i fra siste sjekk på Obelix har jeg bestemt meg for å trekke han fra de to hoppløpene jeg hadde meldt han på til OHS. Han er fortsatt for stiv i benet og blir veldig fort sliten. Jeg fortsetter med opptreningen og håper at jeg får gått noen løp før vi skal til Karlstad i sommer. Optimisten lenge leve!  Heldigvis er han fortsatt blid og fornøyd, og stortrives når vi klikketrener litt, eller driver med styrketrening. Verdens beste sheltie 😀 ! Okay Cesar, blue merle sheltie da!

5 kommentarer

Filed under Agility, Diverse

5 responses to “Mai’08; Nordkisa – valpekurs – Skui

  1. Jeg har også en veldig stor tro på at det blir agilityhund av henne 😀

  2. Jeg og! Viva holdt på på den samme måten 🙂

  3. Katrine

    Nå må du slutte å komme på Skui når jeg ikke er der 😛 Jeg vil også treffe den søte lille 😀

  4. Så søt hun er! Utrolig hvor trygg hun er på andre hunder! Husker Alba som forsvant under bilen på første valpekurs, men nå er hun også lekelysten på andre hunder. (Heldigvis!)
    Vi må treffes snart slik at hundene kan leke litt sammen! Et lite kromistreff… ;o)

  5. do you know any information about this in english?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s