Lillehammer, Värmlandshoppet, trening og båttur

Nok en gang er det lenge siden jeg har blogget! For det første har tiden flydd og for det andre er det deilig og varmt ute 🙂 . Her er litt om hva som har skjedd i hittil i juli.

Lillehammer

Helgen 11. til 13. juli var Gro, Elin, Kari og jeg på Lillehammer på agilitystevne og valpeshow. Jeg hentet Kari hjemme etter å ha gått tur rundt Semsvann sammen med mamma, Obelix, Démi og Shanto. Dette var en jentetur jeg hadde gledet meg lenge til og det var en tur som virkelig sto til forventningene 😀 ! Tusen takk jenter for en kjempe fin tur! Nina M. var også på stevne med familien – koselig å se deg igjen Nina! Og det var flere som ble skikkelig kompiser, i hvert fall innendørs – Démi og Tilly!

Démi skulle gå sitt første valpeshow på lørdagen og fy søren så nervøs jeg var! Har ikke sett maken! Lenge siden jeg har vært SÅ nervøs! MEN vi kom oss gjennom det, og om jeg skal si det selv – med veldig bra kritikk 🙂 . Dommeren sier:

«4 mnd. Feminin. Velskapt hode. Mørke pene øyne. God hals.God over og under linje. Harmonisk vinklet foran og bak. For dagen noe skeptsik, men beveger seg ok når hun vil.» Hun ble BIR og selv om hun var alene kromis, så fikk jeg høre at det ikke var noen selvfølge å bli BIR. Her er vi i aksjon;Takk for flotte bilder Gro. Vi skulle inn igjen når det var gruppekåring og allerede da var hun tryggere, men når vi skulle gå rundt i ringen ble det litt mye for henne med en hund bak som hele tiden skulle snuse på henne. Det ble ikke noen plassering her, men jeg er kjempe fornøyd likevel. Visst jo ikke engang at jeg skulle gå i gruppe 9!

Värmlandshoppet

Jeg var så heldig at jeg skulle få låne Zara til Marthine på Värmlandshoppet så jeg fikk gått litt agility. Malin kom og hentet meg i Rakkestad onsdag morgen og så satt vi kursen mot Karlstad. Der var Kjetil og Victor allerede stasjonert med bobilen. Det var godt å se dem igjen etter 1 1/2 uke alene. Det var uvant med 4 hunder, men det gikk bra det også. Zara er jo kjempe enkel å ha. Torsdag var første konkurransedag for oss, og med en rusten fører (ikke konkurrrert siden Mars) gikk det som forventet på torsdagen, to disk. Men det var veldig bra disk, Zara fulgte meg fint, vi hadde alle feltene på agilityen og fin flyt. Begge diskene var skikkelig føringsfeil. Fredag gikk det over all forventning! Vi fikk til et veldig bra feilfritt agilityløp og ble nr 3 av 50 startende 😀 ! Zara er flink! Glemte å si at Zara går agility 2 liten og hopp 3 liten. Hoppløpet disket vi. Lørdag var det ny dag og nye muligheter :-), som vanlig hadde vi første briefing kl. 07.00 (alle 4 dagene!), og det var agility. Igjen et veldig bra løp av Zara, men av en eller annen merkelig grunn så bøyde jeg meg på stigefeltet og tenkte at dette blir feil, så når jeg reiste meg opp, hoppet Zara av. Dumme meg! MEN ellers var det feilfritt og vi hadde 6. beste tid av 33 som kom igjennom. Vi endte på en 17. plass. Hopp 3 løpet er jeg strålende fornøyd med 😀 Vi fikk ingen hinderfeil, bare tidsfeil. Zara er ikke blant de raskeste så jeg er kjempe fornøyd med det. Det var vel 5-6 løpet hennes i klasse 3. Søndag morgen var det nok et kjempe løp av Zara og attpåtil i sprutende regnvær. Dessverre ga jeg henne ikke nok plass i slalåmen så vi fikk en vegring, men alle feltene satt! Vi endte på 12. plass av 46 startende. Hoppløpet er et løp jeg sannsynligvis ikke vil glemme med det første. Ja, vi disket, men de 11 hindrene vi kom igjen var bare helt rått i mine øyne. Zara løp mye raskere en resten av uken, hun var helt med meg, svingene var taite – det var skikkelig gøy! Dessverre så mistet jeg henne til et nummerskilt (12), og så mistet jeg banen så jeg førte henne på feil hindre, MEN hvem bryr seg vel om det når starten på løpet var så utrolig bra. Prøvde å fullføre resten, men handlingen min stemte ikke når Zara var såpass rask 😀 ! Tusen takk Marthine for at jeg fikk låne hunden din, det var kjempe gøy å gå agility igjen !! Og Malin takk for at jeg fikk sitte på med deg.

Trening og båttur

Dette ble en lang blogg, men vil bare tilslutt fortelle om at jeg har fått trent en dag med Zara nå og hun er så morsom å jobbe med :D! Er litt redd for å tråkke på henne inni mellom, men det har heldigvis ikke skjedd enda. Ellers så har Démi vært på sin første båttur med redningsvest og det hele. Hun var ørlite skeptisk i det hun gikk ombord i båten, men ellers oppførste hun seg som en drøm. Enten sov hun eller så satt hun hos Victor eller meg.

8 kommentarer

Filed under Agility konkurranser, Agility trening, Diverse

8 responses to “Lillehammer, Värmlandshoppet, trening og båttur

 1. Liz er slett ikke enig om at det er trygt å være i båt!! 🙂

 2. Ida

  Gratulerer masse med en hederlig 3 plass, dere er råflinke ! Og tusen takk for en flott treningsøkt med dere 🙂

 3. Monica

  Det ser ut som hon koser sig i båten med Victor! 🙂

 4. Dèmi er så søøøt 🙂
  Heldig er du som fikk gå med Zara. Dere var jo et superteam! Gratulerer med resultatene!
  Og det var så kos å se Obelix igjen.

 5. Hilde

  Takk for noen fine dager i Karlstad ! og tusen takk for at vi fikk være i teltet deres ved ringen !

 6. Jeg synes dere gikk fint i ringen! Med litt mer trening og erfaring så går dette bra! ;o)

  Vi må prøve å få til en tur på semsvannet igjen snart.

  Ha en fortsatt god sommer!

 7. Elin og Thera

  Ja, det var en skikkelig flott tur vi hadde i Lillehammer. Jeg ser at Dèmi har redningsvest men hva med Victor?
  Ser at dere har gått kjempeflott i Karlstad, lykke til videre hvis det blir flere løp med Zara som jeg tror det blir.

 8. Kari O

  Takk for en kjempehyggelig tur til Lillehammer og for at jeg fikk sitte på med deg!! Er så altfor lenge siden sist vi har fått skravlet fra oss litt!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s