Kurs med Thomas Thiesen + trening

Helgen 2. og 3. august hadde jeg tenkt å være observatør på kurs med Thomas Thiesen, men jeg var så heldig at jeg fikk låne Zara igjen så jeg ble deltaker i steden.

Tilstede: Nina med Liz, Gro med Izzy, Katrine med Rusken, Malin med Enzo, Bente med Tobias, Martine med Kokos og Lotte med sin toller som jeg ikke husker navnet på.

Zara er bare en så utrolig artig hund å jobbe med. Jeg har bare trent et par ganger med henne før, så det var skikkelig gøy å jobbe for at hun skulle forstå handlingen min enda bedre enn hun gjorde i Karlstad. Det var handling vi skulle trene på og på lørdagen brukte Thomas kun hoppehindre og rør i kombinasjonene vi gikk. Zara feilet ikke en eneste gang på hele lørdagen 😀 !  Hun gikk feilfritt på alt første gangen! Ikke de beste svingene, men det var jo min feil og det kan vi helt klart jobbe med. Og så lenge jeg har godbiter holder Zara seg rundt meg 🙂 . Hun går med hvem som helst sålenge man har godbiter, hihihihihi..

Søndagen gikk det ikke fullt så bra for da ble slalåmen inkludert i kombinasjonen. Marthine har sagt at jeg må huske på å gi Zara plass i slalåmen, og jeg har alltid slitt litt med slalåmen med Obelix, så det ble en litt dårlig kombinasjon i mitt hode. Endte med at jeg ikke stolte på Zara og da blir hun usikker. MEN vi fikk til masse bra og siste runde på siste kombinasjon var perfekt!!! Hva vi kan sammen, med litt instruksjon 😀 😀 ………

Ellers så har det blitt bitte litt klikkertrening på Démi og det ser ut som om hun begynner å skjønne poenget 🙂 . Er foreløpig litt forsiktig, men hun begynner såvidt å tilby adferder 😀 . Har også gått over en vanlig stige som ligger på bakken, og hun er blitt flink til å fokusere på hvor hun setter bena. Handtouch begynner hun å forstå, stå på en krakk har vi begynt med, innkalling er også ganske bra. Har begynt såvidt med startprosedyre og det virker som Démi synes er gøy. Har løpt bitte litt med en leke i hånden for å se om hun følger med når jeg skifter retning, skifter arm osv og det gjør hun 🙂 . Er fortsatt ikke fornøyd med mengden trening jeg gjør enda, men forhåpentligvis kommer jeg inn i en rytme når hverdagen med skole for Victor begynner. MEN jeg vil jo gjerne at hun skal være mest mulig valp, og rampejente er hun 😀 ! Hundene har en sofa de får ligge i og hver gang jeg setter opp puttene i den, hopper Démi opp og skyver dem ned igjen 😀

5 kommentarer

Filed under Agility trening, Annen trening

5 responses to “Kurs med Thomas Thiesen + trening

 1. Artig å se gliset ditt da du gikk med Zara; du så riktig så fornøyd ut 🙂

 2. Demi’s innkalling er «ganske bra»??? Kan den bli bedre, tro…..

 3. Har du også fått en «putekaster»?! Mine hunder mener også at putene de hører til på gulvet…..

 4. Siv

  Hei Beate.

  Kos dere resten av sommeren dere også:-) Vi ses sikkert på et stevne utover.
  Demi er jo bare sååå søt da…skal bli moro å se henne på banen når hun blir «stor»

 5. Elin og Thera

  Synes innkallingen til Dèmi er kjempeflott, du burde være stolt av henne. Hun kommer jo alltid når du roper på henne. Du har gjordt en kjempeflott jobb.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s