Sept ’08 – En krevende uke nærmer seg…..

Ja nå er den mest krevende uken i år rett rundt hjørnet……….

Det blir en veldig lærerik uke, men også veldig krevende. I morgen (torsdag) reiser jeg til Asker hvor jeg først skal til dyrlegen for å sjekke et sår på benet til Démi. Marthine skal passe Démi mens jeg er borte så det er greit å sjekke det før jeg drar. Så skal jeg treffe Gro, handlet litt, gå tur og på kvelden skal jeg hente en venninne (Kirsten) på togstasjonen i Asker som skal bo hos mine foreldre sammen med meg i helgen. Fredag til søndag er det kurs, rehabiliteringskurset hvor vi skal ha om ultralyd, termografi mm.

På søndag kjører jeg Kirsten til togstasjonen i Asker, og møter Maylin (fra Froland) hos mine foreldre, også kjører vi til Brummundal for å gå på anatomikurs på hest. Kurset varer egentlig fra mandag til fredag, men siden jeg skal til Finland å se på VM i agility, får jeg ekstra undervisning (tre timer tirsdag kveld) for å få godkjent kurset selv om jeg ikke er der fredag. Torsdag kveld kjører jeg Maylin til Slependen hvor bilen hennes står også kjører jeg til Malin for å overnatte der. Jeg må opp i 03-tiden på fredag for jeg må være på Gardemoen senest kl. 04.30……….

Så er det VM fra morgen til kvelden fredag, lørdag og søndag. Mandag kl. 12.00 tar jeg flyet tilbake til Gardemoen. Puh.. jeg ble sliten av bare å skrive det 🙂 .

Må jo få med at jeg har begynt å trene Démi såvidt både med hoppeteknikk og sirkeltrening. Fikk kjørt flere repetisjoner og det gikk faktisk ikke så verst 🙂

Tilslutt et bilde av Victor som har vært hos frisøren i dag 😀

7 kommentarer

Filed under Agility trening, Diverse

7 responses to “Sept ’08 – En krevende uke nærmer seg…..

 1. Puhhhh – jeg blir sliten bare av å lese det 🙂 Så bra det går fremover med treningen med Démi 🙂

 2. Victor ser riktig så fornøyd ut 😉

 3. Kari O

  God tur til Finland!!!

 4. Stå på Beate, veldig mye spennende du skal være med på 🙂 Vi sees i Finland 🙂

 5. Monica

  Detta blir så spännade Beate! 🙂

 6. Du er som meg, stresser deg opp over alle tingene du skal gjøre:) Men, ta en ting av gangen – husk dette er jo bare utrolige morsomme ting du skal gjøre. Nyt hvert sekund av alle kursene og reisen til Finland – slike morsomme ting pleier og være over på ett blunk. Da sitter du igjen med mange nye erfaringer og inntrykk som du kan leve lenge på…… Vi sees i Finland.

 7. Ha en fantastisk tur til Finland! Er så misunnerlig atte 😉 Men vi skal heie vi hele veien fra Norge!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s