Sept ’08 – En krevende uke er over

og for en avslutning 😀 . Gratulerer nok en gang til Jan Egil Eide og Cirkus med VM sølv, stor individuelt :-). Tilbake til starten på uka…..

Torsdagen den 17. reiste jeg utover til Asker. Først skulle jeg til veterinæren med Démi pga et sår på benet, men det var ikke noe farlig. Démi er fortsatt litt tynn, men heller ikke det noe farlig. Hun er ikke sånt matvrak som Obelix og kan fort skippe et måltid. Hentet Kirsten på toget som vanlig og kjørte en tur innom trening på Rykkinn. Veldig hyggelig å se igjen folket der – Gro, Kari H., Malin og Kari F.

Fredag, lørdag og søndag var det igjen tid for kurs på Aquadog. Denne helgen skulle vi ha om ultralyd i hovedsak, men også litt om varmekamera og vitafloor (vibrasjonsgulv). Det var en del teori om ultralyd og masse praksis, vi prøvde ultralyd både på hverandre og hundene. Søndag ettermiddag «byttet» jeg sørlending 🙂 –  Kirsten reiste nedover til Kristiansand igjen, og Maylin kom til Asker fra Froland (Arendal). Jeg kjørte bilen til Maylin opp til Brumunddal hvor vi skulle på kurs i anatomi og fysiologi på hest. Det var for det meste repetisjon for oss da vi begge er hundemassører, men litt forskjell er det jo på hest og hund, spesielt på ledd og knokler. Torsdag kveld kjørte vi ned igjen til Asker hvor bilen min sto, og jeg kjørte til Malin for å overnatte der.

Kl. 03.30 fredag morgen kjørte jeg til Gardemoen for å ta flyet til Helsinki og VM i agility. På flyplassen traff jeg Liv Bratlie og Wenche Henning, så jeg slapp å reise alene nedover. Ved gaten møtte vi også Maiken og foreldrene hennes. Vi ble forsinket fra Gardemoen pga at flyet ikke hadde blitt tanket, så selv om vi fortet oss ut til taxiene i Helsinki rakk vi ikke å se det store norske laget. Eddie og Frøken kom akkurat ut av hallen når vi kom 😦 . Det var jo typisk at de hadde start nr 1. Det ble likevel masse agility å se på og utrolig morsomt var det for meg at prøvehunden på mellom var en kromfohrländer (kom som nr. 4 på det finske uttaket, kun de tre beste får gå). Har filmet de norske, kromfohrländeren + et par andre ekvipasjer, blant annet et løp av Susan Garrett og Encour, vinneren av gull – stor individuelt, en russisk ekvipasje, en barbert Sheltie – husker ikke navnet på dem alle. Fant ikke kabelen til videokamera så videoen blir lagt ut så fort jeg finner den.

5 kommentarer

Filed under Agility, Diverse

5 responses to “Sept ’08 – En krevende uke er over

  1. Mye som skjer og mange inntrykk 🙂 Akkurat som ett godt liv skal være.

  2. Og nå kan du forhåpentlig puste ut etter denne uka og har forhåpentlig fått masse inspirasjon og ideer til egen trening 🙂

  3. Oj, hær var det mycket som hænde. Ska bli spænnande att se de videona du hænvisar till.

  4. Hei og takk for sist.
    Det var en fantastisk stor opplevelse i Finland, og vi hadde det kjempegøy:)

  5. Tusen takk for all info om hver norske ekvipasje som gikk, skikkelig spennende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s