2/11-08 Trening Rakkestad

Dette skulle liksom bli en jippi og yoho glad-innlegg i bloggen, men det ble det ikke 😦

Kjetil og jeg har fått tilgang til et drivhus som vi kan trene agility i vinter. Vi har fått kjøpt kunstgress, og i går var vi å rullet ut gress. Vi endte opp med en bane som er 7 x 20+ meter, veldig fornøyd med det.

I dag kjørte vi bort hindrene fra Østbygda til drivhuset som ligger 2 minutters biltur unna der vi bor. Kjetil hadde akkurat fått montert opp stigen, og vips så var Obelix på vei over. Jeg fikk hjerte i halsen, men det gikk bra. Når han kom ned på andre siden – med perfekt felt – snudde han og gikk opp igjen. Heldigvis gikk det bra denne gangen også, men så skjedde det som ikke skulle skje. Jeg sparket fotballen tilbake til Victor og plutselig hiver Obelix seg etter ballen, han hyler til og går på 3 ben – HJELP 😦 . Jeg kjente at tårene presset på, dette skulle jo ikke skje. Fikk Obelix til å gå mot meg, og han satte benet ganske raskt ned igjen og gikk vanlig. Blir nødt til å ringe veterinærhøyskolen i morgen, for det skulle jo ikke være sånn nå……. Jeg gikk en runde rundt drivhuset for å se at alt var ok før jeg satte han i bilen.

Så var det Démi sin tur. Startet med å jobbe kontakt med henne og det var ikke vanskelig for hun hadde sett meg gå med Obelix på utsiden av drivhuset og var rimelig klengete når jeg kom inn igjen 😀 . Satte opp et hoppehinder på det laveste (ca 10 cm) og sa bli til Démi, gikk litt sideveis fra før jeg sa «Gå» og kastet leken. Hun heiv seg etter leken 🙂 . Repeterte et par ganger med både høyre og venstre føring. Lekte litt med henne før jeg gikk over til target trening. Nå tror jeg Démi søker targeten fra 3 til 4 meters avstand. Trente så litt sirkeltrening, det går ikke så verst, men det er litt mye hopping og snapping etter hendene mine. Det må jeg får bort! Gikk så over til feltrening, både høyre- og venstreføring med target. Er mye å tenke på når det gjelder godbiter, klikker, target og Démi 🙂 . Jeg må bli flinkere der. Avsluttet med leke og drakamp. Var litt ufokuserte når Kjetil begynte å trene Cesar så Démi satte avgårde med de, men heldigvis løp hun ved siden av hindrene og ikke over/gjennom dem.

Tilslutt et bilde av drivhuset. Ikke så verst? 🙂

10 kommentarer

Filed under Agility trening

10 responses to “2/11-08 Trening Rakkestad

 1. Katrine

  For en flott treningsplass dere har fått! Håper virkelig Obelix slipper mer tull nå og at alt går bra 🙂 Tusen takk for hyggelig «kort» i posten, håper vi sees snart!

 2. Veldig bra det drivhuset du :-)))
  Lykke til med Obelix; jeg krysser armer og bein for ham!

 3. Se der ja – får bedre inntrykk av drivhuset når det er hindre der også 🙂

 4. Elin og Thera

  Så utrolig uheldig Obelix er, får håpe at det går bra med han. For en flott treningsplass dere har fått, med kunstgress.

 5. Åh så heldige dere er! Her kan dere virkelig kose dere 🙂
  Også Obelix da, håper vetrinæren ikke finner noe!!

 6. Hei! Du har blitt utfordret! Sjekk bloggen min:)

 7. Kari O

  Krysser fingrene for gullgutten! Gleder meg til å prøve den nye treningsplassen deres og gleder meg til besøk på fredag!!!

 8. Ser kjempefint ut i drivhuset, må være deilig å trene uten sagmugg og sand 🙂 Lykke til med Obelix!

 9. Monica

  För en träningsplats! Vad sa veterinären tro?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s