10/11-08 Trening i Rakkestad mm

Da var det tid for litt ettermiddagstrening med Démi. Hadde satt opp 3 punkter som jeg skulle trene på;

  1. Hoppetrening (fremadsending, høyre- og venstreføring, innkalling, stusshopp)
  2. Slalåm (førstegang)
  3. Feltrening

Vi tar det første først 🙂

1. Hoppetrening; startet her med først et hoppehinder – veldig lavt. Démi tok hoppehinderet både som innkalling, fremadsendig mot leke, høyre- og venstreføring, etter litt seiersrunde i forkant med leken, og noen forsøk 🙂 Bygde på med nok et hoppehinder og en ting er i hvert fall sikkert, sitt og bli er viktig å trene mer på 🙂 . Prøvde først med «dø» leke i enden, gå startkommando og Démi raste utenfor hindrene og tok leken, hun var kjempe fornøyd 🙂 . Prøvde pånytt, men da tok jeg innkalling til leken og da tok hun hindrene som stusshopp! Prøvde så fremadsending igjen og da tok hun det, jeg holdt nesten på å glemme og løpe etter, vil jo ikke at hun skal lære at du skal fortsette frem når jeg står stille. Avsluttet med lek.

2. Slalåm; slalåm har Démi ikke prøvd enda, så dette ble førstegang. Har bestemt meg for å trene inn slalåm med grinder og selvstendighet med en gang. Satte opp en slalåm med 4 pinner og grinder. Det var helt tydelig at Démi synes grindene var litt skumle så hun nølte litt men gikk mellom pinne 1 og 2, men ikke videre. Etter to forsøk bestemte jeg meg for å kutte ned til kun to pinner. Da gikk det greit og med masse lek mellom forsøkene ble det ekstra morro 🙂 Kjørte også her både høyre- og venstreslalåm. Avsluttet med lek.

3. Felttrening; Démi var overraskende flinke her 🙂 , jeg klønet litt som vanlig, men jeg merker at det er mye jeg skal holde styr på her. Det går greit sålenge Démi gjør noe «feil» for da avslutter jeg belønning og prøver på nytt, men ene gangen så gikk hun jo ikke av 😀 – hun sto i 2PÅ / 2AV, til og med når jeg tok et skritt til siden (kun et par sekunder) ! Misset litt på belønningsretningen, men det skal jeg huske på neste gang. Husket i hvert fall å kjøre både høyre- og venstreføring. Avsluttet med lek.

Status Obelix; Obe går nå på Rimadyl og skal ha full ro så han er hos mine foreldre noen dager. Når han er ferdig med Rimadyl skal jeg massere han to ganger i uken, samt jobbe med å bygge opp musklaturen rundt kneet. Håper han blir bedre. Han sliter dessverre også med allergien, men om noen uker så får jeg forhåpentligvis de sprøytene han skal få for å bli bedre.

Xii; tilslutt to bilder av Kjetil sin nye stjerne – hun er 9 dager i dag, og datter av Diis til Kari Flatås;

img_19141img_1928

3 kommentarer

Filed under Agility trening, Diverse

3 responses to “10/11-08 Trening i Rakkestad mm

  1. Det skal bli artig å følge opptreningen av Demi 🙂
    Jeg krysser fortsatt fingrene for Obelix.

  2. Moro å lese om treningen din, men en ting er sikkert: Jeg skal ikke hjelpe deg med sitt og bli-trening 😀

  3. Elin og Thera

    Så flink du er til å oppdatere treningen til Dèmi. Håper Obelix kommer seg fint etter opptreningen han får hos en flink massør, hi,h. Så Xii ble navnet til Kjetil sin hund, kan gå allerede ser jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s