12/11-08 Trening Rakkestad

Var ikke helt opplagt til å trene i dag, men i og med at jeg skal trene flere ganger i uken – var det bare å dra bort til drivhuset og se hva vi fikk til.

Startet med litt lek inni i drivhuset. Démi synes det er kjempe gøy 🙂 Men merker også hvor viktig det er å ikke holde på forlenge. Det er veldig spennende å snuse på kunstgresset også…..

I og med at jeg ikke var helt opplagt, trente vi bare på to punkter i dag;

 1. Hoppetrening
 2. Felttrening

 

Hoppetrening; gjorde det samme som sist, men jeg gikk rett på to hoppehindre. Démi tjuvstartet en gang, men jeg tok bare opp leken og gikk tilbake sammen med henne. Sa «Bli», gikk og la leken etter de to hindrene, gikk tilbake til Démi og belønnet henne med godbit for at hun satt. Ga klar signal for at hun skulle løpe å ta leken i den troen at ingenting skulle skje, men jammen så satte hun avgårde og tok leken 🙂 . Kjørte også i dag, innkalling, fremadsending høyre og venstre. Det lille jeg klarte å se så hoppet hun veldig bra, MÅ huske kamerastativ neste gang! Jeg må bare si at det er kjemp gøy at jeg har en hund som løper mot en død leke og som henger i leken på vei til start 😀 ! Håper jeg nå bare klarer å bevare den interessen……

Felttrening; var nå veldig fokusert på å gi belønning i riktig retning for det gjorde jeg ikke sist, og fokus på at hun ikke skulle se på meg mellom hver belønning. Igjen klarte jeg å kløne det til……….. 😦 Nå rotet jeg med om hun skulle touch target mellom hver gang eller ikke nå. Og når jeg fikk ordnet opp i det, klarte Démi å flytte ned et ben fra stigen uten at jeg så det og så belønnet jeg for det 😦 . Kjørte to nye repitisjoner med henholds høyre og venstre og da fikk vi det til med 2PÅ/2AV. Avsluttet med lek.

På vei ut av drivhuset så tok vi med et veldig lavt hjul for å se om hun ville hoppe igjennom (ikke planlagt 🙂 ). Tok innkalling på det for hun har aldri tatt hjulet før, kun vært igjennom rockering. Démi hoppet så elegant som bare det :-). Mens jeg pakket sammen tok Démi seg en tur på egenhånd gjennom et buet rør som lå ute – snakk om fjern fører som ikke følger med!

Senere på kvelden trente vi litt på hand touch hjemme. En stund siden sist, men det var ikke glemt 🙂

5 kommentarer

Filed under Agility trening

5 responses to “12/11-08 Trening Rakkestad

 1. Du har glemt et smiletegn i dette innlegget under felttreningen, tror jeg 😛 Siden du avsluttet riktig og positivt, er det nok det siste som lagres i Démi’s hode, tenker jeg 😀

 2. Kari O

  Dette må jo bare bli bra så systematisk og flink som du er!!

 3. Elin og Thera

  Det ser ut som du trener veldig bra med Dèmi, det blir så gøy å se når den tid kommer som hun skal debutere i agility.

 4. Ann-Cathrin

  Morsom lesning om siste trening – noe var kjent:-)
  Du er flink – nå må jeg ta meg sammen og sette opp en plan for agility treningen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s