28/11-08 Trening hjemme

Hadde planer om å komme meg til drivhuset en dag til denne uken, men dessverre ble det ikke sånn. Natt til torsdag ble Victor dårlig, hatt rundt 39 – 40 i feber siden. Var hos legen med han i dag og fikk

konstatert strepptokokker (skrives det sånn tro?) i halsen og han hadde en CRP på 98! Jeg har ikke greie på hva CRP skal være på, men damen sa at når den ligger på 10 så er du frisk….. Vel, vi må tilbake om 1 uke å sjekke CRP på nytt fordi de ville forsikre seg om den gikk nedover. Så da ble det medisin i 10 dager. Stakkars Victor. Men allerede i skrivende stund er han bedre 🙂 etter to doser med medisin.

Tilbake til hjemmetreningen. Jeg hadde to punkter jeg ville trene litt på hjemme og det

  1. Felt
  2. Bujaboard

Felt; jeg har lenge tenkt at jeg har jo ypperlige muligheter til å trene felt hjemme medtanke på at jeg har trapp mellom etasjene, men jeg synes det er litt bratt. Men jeg har jo en trapp til inni i huset, og den består jo bare av to trappetrinn, og den er ikke bratt, hvorfor ikke prøve den 😀 ? Som sagt så gjort. Gjorde som jeg pleier på stigen, la target lokket slik at Démi må i 2PÅ/2AV for å touche det, hadde godbiter og klikker klar. Démi touchet target og sto fint i 2PÅ/2AV 🙂 . Belønnet hver nosetouch, fjernet lokket og hun fortsatte med nosetouch på gulvet – YES 😀 ! Gjorde det samme mens jeg sto på motsatt side, klarte selvfølgelig å miste en godbit når jeg skulle ta opp lokket så Démi gikk ut av posisjon. Kjørte en ny repetisjon og også på denne siden kom jeg så langt at Démi touchet gulvet uten target 😀 . Avsluttet med lek.

Bujaboard; har ikke begynt med vippetrening på Démi enda for jeg vil veldig gjerne få henne trygg på bujaboardet før vi går videre. Var litt «slem» denne gangen for jeg valgte meg en gang som er litt trang å trene i slik at Démi måtte gå over bujaboardet for å komme til meg. Hun gikk greit over til meg og jeg fikk belønnet for det, litt skeptisk men hun gikk over det. Så var det det å få henne tilbake over….hmmm. Ble litt lokking og luring først, men etter hvert skjønte hun hva jeg ville. Var ikke med stor selvtillit hun gikk, prøvde til og med å presse seg utenom, men jeg fikk henne til å gå frem og tilbake på bujaboardet. Dette må jeg jobbe videre med.

3 kommentarer

Filed under Agility trening, Diverse

3 responses to “28/11-08 Trening hjemme

  1. God bedring til Victor!!

  2. SÅ flink du er til å trene! Håper CRP’n går raskt nedover igjen!

  3. Kari O

    Så flink som du er til å trene nå, blir det jo ikke lenge før vi sees i konkurranser tenker jeg 🙂 Stå på! Gleder meg til å se Demi igjen og håper dere får tatt en tur på trening til oss snart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s