6/12-08 Hjemmetrening

Victor er nå på slutten av medisinkuren sin og jeg begynner å bli noe bedre så da var det tid for litt hjemmetrening igjen.

Til min store forskrekkelse fikk jeg beskjed av Kjetil at Démi ikke kunne dekk. Hjelpes – det har jeg helt glemt å lære henne 🙂 . Så treningslisten i dag ble;

 • Dekk
 • Bujaboard

Dekk; Startet først med dekk. Jeg satt på gulvet og Démi satt ved siden av meg. Da ingenting skjedd la hun seg ned og jeg kunne klikke og belønne 😀 . Gjentok dette x antall ganger. Hun la seg ikke akkurat raskt ned, men hun la seg nå ned hver gang – dog med noen litt lengre pause i mellom. Er kjempe stolt av meg selv at jeg ikke prøvde å lokke henne, men at jeg heller var litt tålmodig 😀 .

For at Démi skulle få litt pause mellom treningene børstet jeg støv av Obelix, premiehunden min 😀 . Elin og Gro maste på meg sist gang vi var sammen om at jeg MÅTTE jo trene på boks med Démi, dvs få henne til å stå oppe i en f.eks isboks (tom vel å merke 😀 ) med alle fire bena. Ikke det morsomste å trene på, men jeg kunne jo prøve. Med en gang jeg satte boksen ned på gulvet stakk Obelix snuten oppi. Fant ut at jeg like godt kunne begynne der og se hva det utviklet seg til. Kjørte ikke lange økten, men det endte med at Obelix «slo» poten borti boksen. Ja, ja, skulle sikkert jobbet lengre med det, men ikke akkurat den største motivasjonen fra min side. Men Obelix storkoste seg, trene med mor – eller kanskje det var «Nå får jeg godbiter 😀 «….

Bujaboard; Bujaboardet har jo vært litt skummelt synes Démi og jeg synes det ble litt for mye lokking forrige gang, så jeg tok med meg en assistent – Kjetil 🙂 . Jeg brukte sammen trange gangen som sist, ingen ball under bujaboardet, og Kjetil og meg på hver vår side. Det fungerte supert 😀 . Jeg kommanderte Kjetil til ikke å si noenting og det endte med at Démi gikk frem og tilbake over bujaboardet, litt nølende i starten, men selvtilliten steg for hver «passering». Blir spennende å se om vi får tatt det et hakk videre neste gang. Tusen takk for hjelpen Kjetil, veldig hyggelig at du gadd å hjelpe meg.

6 kommentarer

Filed under Annen trening

6 responses to “6/12-08 Hjemmetrening

 1. Jamen – bokstrening er jo SÅ morsomt å trene….. Det finner du sikkert ut ved neste forsøk 😛

 2. Bokstrening er dritmorsomt; hilsen Viva og Liz 🙂 …og snart Mie!

 3. Leo digger boksen 🙂 Men igjen han digger alt der han vet det vanker en godtebit 😉

 4. Kari O

  Klikker trening i det hele tatt er supergøy!! hilsen Shanto!! Med en superstøl matmor etter en hel helg med masse agility.

 5. Gro

  Det er morro med boks, Tilly gikk oppi hun……………….

 6. Elin,Trixie,Thera

  Klikkertrening er morsomt, du må bare være litt tålmodig Beate, hi,hi, sier en som er utålmodigheten selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s