11/12-2008 Litt av hvert

Nå er det snart en uke siden sist jeg blogget, så her kommer det litt om hva som har skjedd;

Forrige helg var Mathias og Zara hos oss da resten av familien deres var bortreist. Zara hadde nok en gang klart å miste skinnen på benet sitt (6.gang tror jeg), så jeg reiste til dyrlegen med henne, og nå ble det ikke skinne lenger, men kun avstivning med bandasje. Heldigvis ble den sittende hele helgen, og helt til Zara skulle på kontroll igjen. Ellers så gikk helgen med til å kjøpe julegaver, feire 2. søndag i advent og Démi sin 9 mnd dag. Dessverre så fikk jeg ikke tatt bilder av henne på søndag, men det kommer noen senere.

Obelix har nå fått 3 sprøyter i forbindelse med allergien sin, men foreløpig er det ingen forandringer. Det hadde jeg vel ikke ventet meg heller, er jo i hvert fall 15-20 sprøyter igjen før det forhåpentligvis skal virke – tålmodighet, tålmodighet – hva er det 😀 ……

Démi har vært hos både veterinær og kiropraktor siden sist. Hun hadde slått av en bit av tannen (trodde vi), men det var to tenner som hadde gnisset bort i hverandre. Det er ingen fare og ikke noe plagsomt for Démi. Kiropraktor var hun hos fordi hun gikk så rart når jeg kom hjem en kveld. Kjetil trodde hun hadde ramlet når hun hoppet ned fra sofaen eller på isen, hun tar det jo ikke akkurat rolig når hun hopper hele verandatrappa ned. Heldig for Démi at jeg har den utdannelsen jeg har for jeg gikk over henne og skjønte at her var det noe mer enn bare ømme muskler. Hun gikk rundt og prøvde å strekke ut hele tiden, viste tydelig at det var noe på venstre side. Jeg fikk behandlet henne såpass at hun roet seg og fikk sove. Hun var bedre dagen etter, men vi dro likevel til kiropraktor og hun fant ut hvor hun hadde slått seg og fikk korrigert det – og Démi er like fin som før 😀 . Skulle egentlig trent på tirsdag, men med en nybehandlet Démi og -10 grader ute ble det avlyst.

Vi har vært på førjulsfest med klassen til Victor, og det var ordentlig gøy å se hvor flinke de var. Victor sang med høy og klar stemme, så mammaen hans ble skikkelig stolt 😀 .

 I dag har jeg vært på «kontoret» mitt på Ås og lest litt. Er en stund til eksamen (april), men når jeg skal gjennom stoff som jeg hadde på forelesninger fra  jan, feb, mars, april, mai, aug, sept, okt og nov + de som kommer neste år, så er det jo bare å begynne å lese. Hadde med meg Démi også for hun har ikke fått noe miljøtrening de siste 2 ukene pga sykdom hos både Victor og meg. Og det ble virkelig en fin test. Jeg satt og leste på lunsjrommet (var ikke varme på mitt kontor) og det kom folk inn døren noen ganger, i lunsjen kom en 10 uker gammel schäfer valp inn og ville leke. Når vi så skulle gå fikk Démi hilse på og leke litt med en blue merle collie som var utenfor. Det er gøy å se hvor tydelig språk Démi har når det gjelder møte med andre hunder, ikke bare halen er kjempe lett og lese, men hele henne 🙂 . En kjempe miljøtreningsdag for Démi .

Jøss, det hadde jo skjedd en del den siste tiden likevel 😀

3 kommentarer

Filed under Diverse

3 responses to “11/12-2008 Litt av hvert

  1. Godt at du har den utdannelsen du har ja 🙂 Du skulle bodd nærmere så hadde du vært ett helt naturlig valg som behandler!

  2. Enig med Nina – du bor altfor langt unna!!! Er Démi 9 måneder allerede – hvor ble den tiden av…. 😉

  3. Gro

    Du får jo gjort mye med Dèmi. Gleder meg til å se dere igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s