21/12-08 Trening Rakkestad + tur

Både i går og i dag har Bodil og jeg gått tur i skogen med mine tre + Tiril. I dag tok vi også en treningsøkt

i drivhuset etter turen. Skikkelig bra oppvarming 🙂 . Før jeg begynte å trene med Démi var jeg til og med så flink at jeg stretchet Cesar og Obelix, de skulle jo ikke trene.

Planen for dagens trening var;

 • fremadsending
 • 2×2 slalåm
 • felt
 • hjul (kom på underveis 🙂 )

Fremadsending; nå har jeg trent på to og tre hoppehindre etterhverandre noen ganger, enten mot «død» leke, eller at jeg kaster leken foran meg. Nå var det tid for å teste nye hindre – det ble rett rør med et hoppehinder etter. Baklengskjedet fremadsendingen og det gikk faktisk ganske bra. Hoppehindret tok Démi uten problemer, hun satte etter ballen som jeg kastet 😀 . Denne gangen passet jeg på at hun tok initiativet og beveget seg mot hindre før jeg kastet ballen. Tok med røret og det gikk ikke bra med «død» leke, men veldig bra når jeg kastet ballen, bortsett fra den ene gangen jeg klarte å treffe vingen på hoppet – hørt det før…….. Démi løp et par ganger forbi røret, men da ble det ingen leke. Følte vi fikk til noen fine repetisjoner, og ganske bra fart 🙂 .

2×2 slalåm; hadde fortsatt bare to pinner, og nå søkte faktisk Démi det selv. Og det med VELDIG forstyrrelser 😀 – Tiril gikk en kombinasjon i andre enden av drivhuset og hun bjeffet i vet 😀 . Kjører veldig korte økter på dette, noe som også Susan Garrett anbefaler.

Felt; I og med at det bare var Bodil og meg i drivhuset, gadd vi ikke å bygge sammen stigen så dagens felttrening ble gjort på vippen. Bodil holdt vippen slik at vi bare tok nedgangen. Kjørte både høyre- og venstreføring, med target og et par ganger uten target. Gikk ganske bra, men jeg må passe på at hun ikke står så skjevt når jeg har henne på høyre side. Démi sto fint i 2på/2av 😀

Hjul; dette var ikke planlagt, men det sto nå der, så vi prøvde det.  Var vel tre ganger riktig og et hopp på siden, ikke verst. Byttet også her på å ha henne på venstre og høyre side. Slet litt med å få til leking etter at jeg hadde brukt godbiter på felttrening, men når jeg erstattet ballen med båndet var leke greit 😀 – dette MÅ jeg ikke gi meg på.

Det er helt tydelig at Démi synes løping er morsomt. Jeg sto nemlig å så på Bodil og Tiril trene med Démi i bånd og da var Démi klar for å sette etter Tiril 😀 . Hun hoppet og spratt i båndet. Jeg vet at mange mener jeg bør trene dette bort, men jeg synes det er helt greit sålenge jeg kan be om oppmerksomhet og får det. Det var ikke fullt så morsomt når hun begynte å bjeffe, men hun sluttet jo med det også når jeg ba om oppmerksomhet 😀 .

5 kommentarer

Filed under Agility trening, Diverse

5 responses to “21/12-08 Trening Rakkestad + tur

 1. Hei, morro å følge med på dere 🙂 kommer sterkere tilbake i 2009. Stooooooooooooor klem til deg Beate 🙂 God Jul og Ett Godt Nyttår til dere alle ifra oss i Særp.
  Klem fra Yvonn

 2. Utidig bjeffing er skrekkelig irriterende; bare spør Liz om hva jeg mener om hennes «åååå – nå har jeg det kjempegøy» bjeffing !!! 🙂

 3. Ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt agilityår 🙂

 4. Ida

  God jul og godt nyttår 🙂

 5. Kari O

  Fortsatt GOOOOD jul!! håper vi sees ennå mer i 2009!!!! nå gleder jeg meg til å se bilder av det nye vidunderet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s