Jan’09 – Démi 10 mnd + kurshelg + trening

I løpet av 4 dager har det nå skjedd ganske mye 🙂 . Starter med torsdag 7. januar,

Da ble nemlig denne vakre jenta 10 mnd 😀

img_5572_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal si tiden har flydd.

På torsdag dro vi – Démi, Fame og jeg – utover til Asker for nok en kurshelg (4. siste!) i rehab/fysio kurset. Men først var det tid for litt sosialisering av hundene. Startet med tur sammen med Gro og de tre hvite 😀 . Fame synes de var litt skumle med en gang, men det gikk fort over. Vi gikk en fin tur og etterpå ble det tid til en liten tekopp før Gro skulle på jobb. Så bar det videre til Elin, Thera og Trixie. Trixie var ikke helt sikker på om hun skulle leke eller om disse valpene (spesielt Démi) var litt skumle. Det endte tilslutt med at alle tre raste rundt i stua som noen villmenn. Jeg tok Démi på fanget så Fame og Trixie fikk leke litt alene. Thera var allerede forvist til slagbenken. Så bar det videre hjem til mine foreldre med bagasjen før jeg dro videre til Malin. Nå hadde jeg kun med Fame. Enzo var ikke helt i form og Fame var sliten, så det ble ikke noe særlig leking her. Jeg fikk hentet de tingene jeg glemte på hytta i nyttårshelgen, før jeg dro til togstasjonen for å hente Kirsten. Fame var ikke med ut på togstasjonen, jeg lot henne hvile i bilen. Hun trives faktisk veldig gått i bur i bilen allerede og det er bra.

Fredag var det tid for kurs, og Fame var med. Første timen var det eksamen for de som ikke tok den før jul. Jeg hadde jo tatt den (og bestått 🙂 ), så Fame og jeg dro til jobben til Kari O., og deretter innom jobben til Kari H. Tilbake til kurset igjen. Forelser var Toril Malmer, og vi hadde om akupunktur og homeopati – veldig interessant. Fame oppførte seg veldig bra i buret sitt og når hun var løs. Hun fikk hilse på flere hunder. Etter endt kurs og litt mat reiste vi ut igjen, og denne skulle vi gå tur med Kari O. og Kari H. Husker ikke hva det het der vi gikk tur, men det var på Skui en plass. Vi kjørte langt oppover, så langt veien gikk, og fra parkeringsplassen gikk vi en flott lysløype-runde. Alle hundene løp løse, og både Démi og Fame storkoste seg 😀

Lørdag var det tid for kurs igjen og dagen hvor Fame ble 10 uker. Vi hadde en hel dag med Stefan Rosén, nordens beste på rehabilitering! Han snakket om hunder med nerveskader og rehabilitering av disse. Det var super interessant! Etter endt kurs kjørte vi hjem til mine foreldre, gikk en tur med hundene og så var det tid for vår månedlig tur på Ikea. Skulle egentlig ikke ha noenting, men kom hjem med to fulle Ikea poser 😀 . Så var det taco på menyen og en avslappende kveld foran TVen.

Søndag var igjen tid for kurs. Vi startet med Torill Malmer og tema denne gangen var kiropraktikk. Etter lunsj kom NN og hun pratet om osteopati. Veldig interessant dette også. En kjempe lærerik helg. Fame var med på kurset alle tre dagene og oppførte seg veldig bra! Etter å ha kjørt Kirsten til toget og pakket sammen sakene mine, reiste jeg til Bygdøy for å gå tur sammen med Aileen og Kari O. Malin kom også tidlig så det var en hel skokk av hunder på tur; Lucky, U, Shanto, Enzo, Démi og Fame 😀 . På veien tilbake møtte vi Kari F., Kari H. og Gro.  Fame var kjempe lykkelig for å se Kari F. igjen. Diis var derimot ikke fullt så happy.  Når vi kom tilbake til ridehallen var også Maiken, Elin og Merete kommet. Mens de andre bygde bane, benyttet jeg sjansen til å trene litt kontakt med Démi. Kastet også litt ball med henne for å få henne til å spurte frem, bort fra meg. Hun var kjempe flink 😀 . Fikk trent litt felt med henne og hun gjorde som hun gjør i drivhuset – flinke Démi!! Så ble det slutt på trening min for da dro Elin frem kyllinggodbiter, og Démi ville heller være hos henne 😀 . Tilslutt nok et lite bilde av bestevennene som venter på å få litt rå kjøttdeig 🙂

img_55721

8 kommentarer

Filed under Agility trening, Annen trening

8 responses to “Jan’09 – Démi 10 mnd + kurshelg + trening

 1. Så flink du er med hundene 🙂

 2. Kjempeflink med sosialisering ser jeg. Ja, kylling er godt syntes både Trixie og Dèmi, fikk veldig god kontakt med Dèmi, hi,hi.

 3. Det heter Jordbru der vi gikk tur! 🙂 takk for hyggelig tur!!!Gratulerer med 10 måneder Demi!!

 4. Det tar ikke lang tid før Fame er større enn Demi ser jeg…
  🙂

 5. Det var hyggelig å gå tur…
  Ring gjerne hvis du er inne i byen flere ganger og vil gå tur!

 6. Siv

  Næh så søte:-) Har ikke fått med meg den lille sorte og hvite før jeg.
  Kjetil sin nye?
  Demi er jo en skikkelig pen hund!

 7. Det var hyggelig å se igjen hvithaien 🙂
  Håper dere har mulighet til å komme lørdag.

 8. Månedlig ikea-tur ? Skal jeg ha skylden for alt ?
  hehe

  Tusen takk for en kjempehelg! OG vi sees om ikke så lenge !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s