14/1-09 Hjemmetrening

Har ikke fått tid til å dra til drivhuset denne uken. Har en CASE-oppgave som skal leveres innen 15. januar.

Nå er første del sendt inn, og andre del blir jeg ferdig med i morgen. Deilig å bli ferdig med oppgaven. Krysser nå fingrene for at den blir godkjent.

Som sagt så har jeg ikke vært i drivhuset hittil i denne uken, men jeg trente litt hjemme på mandag;

  • 2×2 slalåm
  • potetarget
  • sirkeltrening
  • eksplosiv start

2×2 slalåm; ikke helt den fremgangen som forventet, men det er nok fordi jeg forventer for mye. Démi gjør det hun skal, men ikke med den fart og iver jeg hadde håpet på. Kan nok ha noe å si at sentralfyren gikk på i kjelleren mens vi holdt på, og det synes Démi var skummelt. MEN jeg gir ikke opp, må jo prøve å få trent litt jevnligere først.

Potetarget; dette visste jeg kom til å bli en utfordring fordi hun allerede kan snutetarget, men en ting er jeg stolt av – jeg klarte å være så tålmodig at hun tilslutt gjorde det jeg forventet 😀 Det har vist seg at når Démi ikke helt forstår hva jeg vil så dekker hun bare ved siden av meg og der blir hun liggende…… Neste potetarget-trening vil vise om hun helt sikkert har skjønt hva jeg vil.

Sirkeltrening; vet ikke helt om jeg bruker dette ordet riktig, men jeg har i hvert fall rygget, løpt med Démi på venstre side, skiftet over til høyre side og sendt henne fra meg. Ser ut som om Démi følger meg ganske bra.

Eksplosiv start; prøvd å trene litt på det at Démi skal spurte avgårde når hun hører startkommandoen/videre fra feltkommandoen. Det ser ikke så verst ut.

Onsdag, var jeg en liten runde i Rakkestad sentrum med Fame alene. Synes det er viktig at hun skal få en del alene tid for å skape seg litt selvtillit. Det ble mye inntrykk for henne. Vi traff på folk som ville hilse på henne, folk med gåstol, folk med stokk, folk med barnevogn og ungdommer. Det var mange personbiler, flere trailere, traktor og scooter.

Ble bitte litt hjemmetrening på Démi også i dag. Siden Kjetil ikke var hjemme, hjalp Victor meg. Det ble bujaboard trening. Victor var kjempe flink og gjorde akkurat som han fikk beskjed om – flinke Victor 😀 ! Démi var også flink, husket hva vi gjorde sist gang og gikk så fint frem og tilbake på bujaboardet med en ganske stor ball under 🙂

1 kommentar

Filed under Agility trening, Annen trening

One response to “14/1-09 Hjemmetrening

  1. Elin, Trixie og Thera

    Så flink du er til å trene Dèmi, håper jeg blir like flink med Trixie. Ja, det er viktig at Fame blir selvstendig, alt det vet jo du som har en del hunder hjemme. Bra jobbing.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s