22/1-09 Trening i Rakkestad

Da ble det nok en trening denne uken gitt 😀 . Og nok en barriere ble brutt !!

DÉMI TOK HELE STIGEN !!!! Jiiippiii, wow !!! Flinke Démi ! 😀 . Vel tilbake til treningen. Hadde vært flink å satt opp en agenda i dag også;

  • Hjulet
  • Pølsa
  • Felt

Hjulet; Démi har tatt dette hinderet to ganger før så jeg hadde ikke de altfor store forventningene, men jommen gikk det bra gitt 🙂 . Gjelder å ha riktig leke. Fikk kjørt noen repetisjoner med høyre- og venstreføring + at jeg gikk et stykke fra hjulet og sendte henne frem mot det – flinke Démi! Prøvde meg også på innkalling, men Démi hadde glemt bli-kommandoen 😀 . Jeg er faktisk veldig fornøyd med det, for jeg vil foreløpig at hun skal søke hindrene selv. «Bli» kan jeg trene utenfor agilitybanen.

Pølsa; dette hinderet har Démi aldri tatt før, men hun har jo løpt gjennom røret så jeg satset på at dette skulle bra. Og det gjorde det! Fikk Bodil til å holde duken oppe og Démi raste gjennom på første forsøk – det hjelper når man har riktig leke med 😀 . Repeterte både høyre- og venstreføring + at jeg gikk et stykke fra pølsa og sendte henne frem – flinke Démi! Prøvde meg igjen på innkalling, men …. les over 🙂 samme skjedde her. Er veldig bevisst på at jeg ikke skal senke duken på pølsa for tidlig. Ønsker å få en eksplosiv fart gjennom pølsa før jeg gjør det.

Fremadsending (ikke planlagt 😀 ); Det sto så fint to hoppehindre etter hverandre, ett rett på og ett litt skrått. Jeg kunne jo ikke la sjansen gå fra meg 🙂 OG med riktig leke gikk det kjempe bra! Både med høyre- og venstreføring – flinke Démi!

Felt; kjørte noen repetisjoner med nosetouch og det gikk stort sett greit 🙂 . Varierte med hvor høyt opp på nedgangen jeg satte henne. Tok til og med to ganger hvor jeg plasserte henne på den midtre delen. Démi viste ingen tegn til at det var skummelt. Bestemte meg derfor å prøve hele stigen. Hun hoppet av oppgangen to ganger, hun var for rask for meg. Så tok jeg bånd på og før jeg blunket satte hun avgårde over hele stigen 😀 😀 😀 . Jeg var ikke med ved feltet, men fant fort ut at det skulle jeg dri…. i! Her var det snakk om å lagre noen flotte stigepasseringer 😀 . Tok en gang til med Démi på venstre side, og en på høyre side. Det gikk kjempe bra – flinke Démi!! Gøy når ting man ikke forventer (positive ting vel å merke 😀 )skjer, jeg ble jublende glad og Démi vokste noen centimeter også. Avsluttet med lek.

Kjempe fornøyd med denne treningen og tusen takk for hjelpen Bodil 😀

3 kommentarer

Filed under Agility trening

3 responses to “22/1-09 Trening i Rakkestad

  1. LeneogLeo

    Så flink hun er og du også! Jeg liker disse detaljerte innleggene 🙂

  2. Nei, nei – Démi må ikke vokse noen centimeter til nå….. 😉 Så deilig at barrieren på stigen ble løst så fort 😀

  3. Elin, Trixie og Thera

    Så utrolig flinke dere er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s