30/1 – 1/2-09 Kurs i Førde

Nok en helg er over, og det har virkelig gått i et 😀 . Jeg har vært i Førde og holdt agilitykurs for Førde brukshundklubb! Det har vært kjempe gøy.

Fredag formiddag reiste jeg oppover til Gardemoen med sommerfugler i magen. Alltid spennende å holde kurs for nye folk, lærerikt er det også. Flyet mitt gikk kl.14.40 og som forventet var det et lite fly – Dash8 – tror jeg det het, sånn propellfly. Nå er jeg så heldig at jeg aldri har brydd meg om å fly, så det gikk kjempe fint 🙂 . 50 minutter etterpå landet vi i Førde. Jeg var så heldig å bli hentet på flyplassen, snakk om luksus!  Første stoppested var Førde pensjonat der jeg skulle bo. Et kjempe koselig sted med en utrolig hyggelig dame som drev stedet.

Etter å ha lesset av sakene mine og slappet litt av, ble jeg igjen hentet av mine snille sjåfør for helgen – Irene – og så dro vi til en barneskole hvor jeg skulle ha teorien. Følte at jeg kom meg fint igjennom hele kompendiet jeg hadde laget. Vi hadde noen små pauser, men ellers gikk det i ett fra kl. 18.00 til nesten 21.30. Så bar det tilbake til pensjonatet for en god natts søvn.

Lørdag kl 09.45 ble jeg hentet av Irene og vi kjørte til ridehallen vi skulle være i. Det artige var at det var 7 forskjellige hunderaser på kurset: cavalier, dvergschnauser, wheaten terrier, pumi, eurasier, bokser og schäfer. Her er et bilde av den blide gjengen (minus en fører):

agkurs_fc3b8rde_deltakerne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilde har jeg kopiert fra hjemmesiden til Irene og Aica – www.123hjemmeside.no/wheaten-aica

Vi hadde en kjempe fin dag i ridehallen, og selv om vi måtte være inne når solen skinte ute, var den en kjempe blid gjeng å jobbe med. Vi var ferdig i 16-tiden. Irene ba meg hjem til seg på hjemmelaget pizza og det var kjempe koselig gjort. Etter en varm dusj og litt hvile på pensjonatet, ble jeg hentet. Det ble en veldig hyggelig kveld sammen med Irene, samboeren hennes og barna.

Søndag startet vi 1 time tidligere for at jeg skulle rekke flyet hjem. Det var -7 grader når jeg sto opp så jeg var litt spent på hvor kaldt det var i ridehallen. Det var ganske kaldt, men det ble heldigvis noe mildere utover dagen. Førerne var flinke til å varme opp hundene og holde dem varme. Jeg har hatt en kjempe artig helg, og det var utrolig morsomt å se fremgangen hundene hadde fra tidlig lørdag morgen og frem til søndag ettermiddag. Det var en utrolig hyggelig gjeng, synd de bor så langt unna.

Tilslutt må jeg bare si at Førde var en kjempe fin by med majestetiske fjell rundt over alt . Jeg var visstnok kjempe heldig med været for det kan være ganske ofte dårlig på denne tiden av året. Håper jeg får anledningen til å reise dit igjen.

3 kommentarer

Filed under Diverse

3 responses to “30/1 – 1/2-09 Kurs i Førde

  1. Jeg har vært mange ganger i Førde og ja; skyene har en tendens til å henge tungt over stedet 🙂 Men det er vakkert der når været er i godt humør.

  2. Blir spennende å følge denne gjengen fremover 🙂

  3. Hørtes ut som om kurset gikk veldig bra……………….. Gratulerer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s