3/2-09 Trening Rakkestad

Endelig var det tid for trening igjen 🙂 . Ble veldig inspirert etter å ha holdt kurs i Førde.

Dagens treningsagenda var;

  • Slalåm
  • Fremadsending
  • Felt
  • Hjul
  • Pølse (kom til i etterkant)

Slalåm; Har ikke fått trent slalåm (2×2) flere dager på rad, så jeg gikk tilbake et hakk og det fikset Démi 🙂 . Tydelig at hun har forstått noe.

Fremadsending; jeg er som sagt kjempe dårlig til å kaste leke, så når jeg nå prøvde å sende Démi 4 hoppehindre rett frem, ble det bare kaos. En gang kastet jeg leken i siste hoppevinge, en gang kastet jeg leken i taket….. Utrolig hva som kan ødelegge en trening. Endte med at jeg tok 3 hoppehindre rett frem, det klarte vi sammen OG Démi fikk den belønningen hun fortjente 😀 . Det dødskule er jo at Démi er for rask for meg, er jo ikke vant til en hund som løper fort!

Felt; orket ikke å montere stigen i dag så jeg brukte vippen til felthinder trening. Satte to hoppevinger innunder vippeoppgangen så den ikke skulle begynne å bevege seg. Satte Démi litt over felt og hun gikk flott i 2på/2av og nosetouch. Var på vei til å løfte henne opp igjen for å ta feltet en gang til da hun plutselig hoppt opp på vippen, litt over feltet, og gjorde som hun skulle! Ble litt overrasket der gitt 🙂 Håper ikke det var en engangsforeteelse.

Hjul; satte ut hjulet for å trene litt på det og her hadde Démi flott hukommelse gitt 🙂 . Tror vi gjorde 8 repetisjoner og hun hoppet på siden bare en gang. Tok både høyre- og venstreføring, samt fremadsending. Démi flink 😀

Nå kom Yvonn, Mette og Bodil med hunder, så vi (Démi, Fame og jeg) ble med på en oppvarmingstur. NB! Démi og jeg gikk en 15 minutters oppvarmingstur før vi begynte å trene bare så det er sagt 😀 . Démi og Molly lekte litt mens vi bygde en kombinasjon. Jeg var med å briefet, må jo ikke glemme dette her.

Pølse; hadde egentlig ikke planlagt å trene på denne, men siden det nå var kommet flere folk benyttet jeg sjansen. Fikk Yvonn til å holde oppe pølsa og hun kastet leken for meg. Tusen takk for hjelpen Yvonn.

5 kommentarer

Filed under Agility trening

5 responses to “3/2-09 Trening Rakkestad

  1. Hihi – du er visst like flink som meg til å kaste du 😉

  2. Det er artig med hunder som løper fort 🙂

  3. Godt å høre at det er fler som ikke kan kaste rett frem, fnis..

  4. Kanskje du kan ta fremadsending når du har hjelp? Det høres ut som om Dèmi er kjapp i hodet også.

  5. Trodde det var obligatorisk at lekene skulle i taket først jeg….? Da må jeg ha misforstått noe 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s