5. – 8. feb’09 – Kurs, Démi 11 mnd mm

Da var det tid for tredje siste kurshelg i rehabilitering- og fysioterapi på hund. Denne helgen var det tid for presentasjon av CASE, samt en del praksis.

Torsdag 5. februar dro jeg utover til Asker. Skulle hente Kirsten på toget som vanlig, og jeg skulle også innom garasjetreningen til jentene. Hadde spurt Monica om hun ville trene litt med Démi, og det ville hun 🙂 . Monica har en øvelse som jeg har så lyst til å lære Démi, men jeg er ikke så flink til å bryte opp øvelsen nok, så Monica skulle i første omgang vise meg hvordan jeg kommer i gang, for så å coache meg videre når jeg trenger det. Monica begynte med å trene stå med Démi og det var utrolig morsomt å se dem i aksjon, synd jeg ikke hadde med kamera. Jeg ble «tvunget» til å overta og fikk til noe jeg også da, men ikke så bra som Monica. Tusen takk for hjelpen Monica! Håper jeg har kommet litt lenger neste gang vi sees.

Fredag var det kurs og tid for presentasjoner av CASEer. Det var interessant å høre hvordan de andre hadde jobbet med sin CASE. Presentasjonen gikk greit og det er deilig å vite at nå er nok en milepæl i kurset nådd, «kun» eksamen igjen………….

Lørdagen jobbet vi med teoretiske CASE. Jeg skulle egentlig gå kl. 14 for å kjøre å hente Victor i Rakkestad. Hadde overnattet hos en kamerat for å få med seg to bursdager. MEN med det været som var, valgte jeg å ta toget. Takket være Bodil så kunne jeg gjøre det. Hun var snill og hentet Victor i bursdagen og kjørte han til Mysen togstasjon. Tusen takk Bodil! Var selvfølgelig forsinkelser på toget også, men det var mye mer avslappende enn å kjøre bil.  Så var det rett på bowling, Kirsten, Victor og jeg. Ja, Kirsten vant, men jeg fikk flest strike 😀 Det var også en milepæl som ble nådd i dag, Démi ble 11 mnd – skal si tiden flyr 🙂

 pict00182

 

 

 

 

 

 

Søndagen var det kurs igjen, og praksistrening på egne hunder. Démi var med og hun «måtte» gjennom følgende poster: vanntredemølle, måleinstrumenter og «helsestudio» 😀 . Vi (Kirsten og jeg) fikk låne en border collie som var gjennom de resterende postene: svømmebasseng, vibrasjonsgulv og TENS/Novafon. En veldig lærerik og slitsom dag. Skulle egentlig trene med Rykkinn folket på Bygdøy i dag, men Kjetil ble forsinket fra Moelv så jeg hentet Victor hos en kamerat og reiste rett hjem. Og hjemme var det så mye snø at jeg ikke fikk parkert foran huset, måtte måke i over 1 time først!

Tilslutt et bilde av noe som jeg ikke trodde skulle skje – Cesar og Fame leker:

pict0012

5 kommentarer

Filed under Annen trening

5 responses to “5. – 8. feb’09 – Kurs, Démi 11 mnd mm

  1. Hvis det er en trøst så er det himla mye sne her og 🙂

  2. Kari O

    Så herlig bilde av Cesar og Fame!! Fint bilde av vakre Demi også! Håper det går bra med Obelix også og at vi sees snart!

  3. tack før att jag fick træna med Demi. 🙂 Å du klarade helt fint att få henne till att stå nær du tog øver. 🙂

  4. Så artig at Cesar og Fame leker. Veldig hyggelig å få besøk av deg og Kirsten i garasjen.

  5. Elin, Trixie og Thera

    Dèmi 11 mnd, helt utrolig hvor tiden går, snart 1 års dag, hurra, du vet hva det vil si, debut i agility,hi,hi. Så bra at Casar og Fame har funnet hverandre, ihvertfall i lek.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s