23/2-09 Skitur, trening og utfordring

Det var virkelig påskevær i dag, så Kjetil og jeg bestemt oss for å ta en bitte liten skitur 🙂

Dessverre så var det blitt ganske skarete, og skisporene var ikke kjørt opp etter siste snøfall, men det var herlig å være ute i sånt. Vi tok med oss Fame og Démi og ingen av dem var redde for hverken staver eller ski 😀 . Her er et par bilder fra turen:

pict0042

 

 

 

 

 

 

pict0046

 

 

 

 

 

 

pict0050

 

 

 

 

 

 

Så var det tid for trening i drivhuset igjen 🙂 . Dagens treningsagenda var følgende:

 • Slalåm
 • Fremadsending
 • Hjul
 • Felt

Slalåm 2×2: Kjørte kun noen få repetisjoner på to pinner og nå tok hun faktisk ganske vanskelig vinkler. Neste ganger jeg trener skal jeg bygge på med to pinner! Det blir kjempe spennende å se hvordan det går.

Fremadsending: kjørte det samme som sist, vente med å kaste leken til hun har satset på siste hinder, det gikk bra 😀 ! I dag vinklet jeg også de to hindrene en del, men Démi klarte 90 % riktig. Kjørte både høyre- og venstreføring, samt fremadsending.

Hjul: I og med at Démi ikke er helt sikkert på dette hindre, kjørte jeg noen repetisjoner på hjulet i dag også. Er helt klart høyreføring som er det mest utfordrende, men hun feilet bare en gang før hun skjønte hvor hun skulle! Venstreføring og fremadsending mot hjulet gikk også bra. Benyttet sjansen og spurte sammen med henne slik at hun fikk lekebelønning hos meg 😀

Felt: denne gangen skulle vi prøve felttreningen på møne. Det har vi aldri gjort før. La ned target og satte Démi i 2på/2av. Belønnet for nosetouch og riktig posisjon med meg på både høyre og venstre side. Satte Démi litt opp på feltet. Første gang gjorde hun en repetisjon før hun «datt av». Andre gangen gikk det bedre. Prøvde også å ta hele mønet for det er det en stund siden vi har gjort og hun var et ørlite sekund i 2på/2av og touchet target (i fart) før bakparten skled av. Neste gang jeg prøver dette skal jeg senke mønet en del, tok ikke sjansen på å prøve det når jeg trente alene.

Lekte litt med Démi før jeg ryddet litt sammen og hun var kjempe ivrig på leken 😀 ! Som vanlig klarte jeg ikke å dy meg når jeg sa muligheten til å prøve en oxer – Démi tok det uten problemer, flinke Démi.

Tilslutt så er jeg blitt utfordret av Elin, skal visstnok finne frem et bilde som ligger i 6. mappen i bildekatalogen, og bilde nr. 6 – ikke overraskende et bilde av Démi når hun var 3 mnd 🙂 :

demi_i_gresset_forst2

6 kommentarer

Filed under Agility, Agility trening

6 responses to “23/2-09 Skitur, trening og utfordring

 1. Hei Beate, så flinke dere har blitt 🙂

  Fint å lese om fremskrittene du og Demi har .
  Flott at du får til å bruke leker som avsluttning etter en fremadsending. Jeg har Chelti så jeg får nøye meg med andre løsninger på den utfordringen, men vi jobber med saken.
  Utrolig søt Demi var som liten:-)

  Hilsen Lise

 2. Grønt gress! Å jeg gleder meg til å se grønt gress igjen 🙂

 3. Det var ganske ille å se på dagens vær innefra idag…. Så stor Fame har blitt!

 4. puddy

  søt hund 😀

 5. Elin, Trixie og Thera

  Så flott trening, virkelig flinke er dere. Så flinke dere er å gå på ski, bra at Dèmi og Fame liker det.

 6. Kjetil

  Se den kjekke mannen da 🙂 lurer på hvem han er!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s