1/3-09 Agility Tønsberg + Fame 4 mnd

De gale har det godt leser jeg i forskjellige blogger til stadighet, men nå tror jeg at jeg har tatt kaka! Det var tid for agilitykonkurranse i Tønsberg, Kjetil og jeg dro hjemme fra kl. 06.00 !!!! Ja, det er tidlig nok det, men vi var ikke hjemme før

kl. 19.45!! Åh, det er ikke lenge tenker nok folk som reiser mye lengre enn fra Rakkestad til Tønsberg, MEN jeg gikk ikke et eneste agilityløp…………… Så ja, de gale har det godt 🙂 . Det jeg gjorde var at jeg filmet en del ekvipasjer og jeg miljøtrente Démi og Fame. Jeg synes begge to var veldig flinke. Prøvde å ha de litt i bur, men det ble litt slitsomt for dem. Siden det ikke var så kaldt ute, hadde de det mye bedre i bilen. De gangene jeg hadde Démi inne i ridehallen var jeg veldig fornøyd. Det som var overraskende var at hun ville bort å hilse på flere hunder. Mennesker er hun ikke så veldig opptatt av, bortsett fra de hun kjenner litt, de kan få bitte litt oppmerksomhet. Gro som Démi kjenner, satte seg ned på huk og Démi gikk opp på to og ga to forsiktige suss til Gro. Ann-Cathrin var også der og hun kjenner ikke henne like godt, så da ble det litt mindre kontakt – Démi gikk fortsatt opp på to, men nå snuste hun såvidt på nesen til Ann-Cathrin, var såvidt borti. Sto også å pratet litt med Fanny som Démi aldri har hilst på før og da snuste hun bare litt på Fanny. Det er helt klart at hun er litt tryggere på ukjente folk når de lar Démi ta initiativet. Gangen fra ridehallen var ganske smal, spesielt når det kom folk og Démi gikk fint etter meg uten å bry seg om alle menneskene hun passerte – flinke Démi 😀 ! Fame var også veldig flink, men hun er jo veldig annerledes når det gjelder folk – susser og skal kose med de fleste 🙂

Jeg gikk som sagt ikke noen agilityløpet, dessverre for det var knall fine baner! Kjetil gïkk – så her er video av hans løp:

HOPP 3 – Dommer Ronald Mouwen (Nederland) – et kjempe bra løp av Kjetil – dessverre så tok han med seg et par hindre for mye inni der, hvis ikke hadde han vunnet, det var veldig mange enige om. Han fikk masse kommentarer på at det var et veldig bra løp 🙂 . Og enda bedre – Kjetil er kjempe flink til bare å fortsette så Cesar merker ingenting 😀

http://vimeo.com/3432859

AGILITY 3 – Dommer Ronald Mouwen (Nederland) – nok et bra løp av Kjetil. Dessverre et riv,  endte på en 3. plass, 0,8 sek bak 1. plassen og 0,02 sek bak 2. plassen. Synd at Cesar henger fast i pølsa….

http://vimeo.com/3434626

Det var også åpen agility og lag denne dagen, men jeg orket ikke å filme mere, filmet ganske mange 🙂 . Alle videoklippene kan sees ved å klikke på linken ovenfor, og på høyre siden ligger alle de andre filmsnuttene på under hverandre.

Fame var 4 mnd i går og her er noe bilder av henne og Démi – det er noen som liker snø 🙂 :

img_5765_01

 img_57961

   img_58031

 

 

 

 

img_5844

   

img_5845

 

img_5841

 

img_5769

8 kommentarer

Filed under Agility konkurranser, Diverse

8 responses to “1/3-09 Agility Tønsberg + Fame 4 mnd

 1. Tack för att du filmade oss! Trevligt att träffas. Stort lycka till med Démi, hon verkar supermysig!

 2. Ja, de gale har det godt 🙂

 3. Det er godt noen liker snøen, jeg er ikke like glad i den 😦
  Fine bilder forresten.

 4. Gratulerer med Fame! Veldig hygglig at du tok turen nedover og til og med filmet oss. Takk for suss Dèmi, det var hyggelig…………..

 5. Gale ja, jeg var der på lørdag og så de store gå og filmet litt 🙂 Banene ser jeg var nærmest identiske.

 6. Mona

  Herlige bilder – det er nok noen som er mer glad i snøen enn andre, tydeligvis!!

 7. Kjetil

  Flott BC du har bilde av 🙂

 8. Elin, Trixie og Thera

  Å dra på en dags tur uten å gå løp er da ingenting, verre er det hvis du har en hund med lus og ikke kan gå løp når du har meldt på et dobbeltstevne og likevel drar for å være support uten hund da selvfølgelig, da er man klin gærn spør du meg. Flotte bilder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s