3/3-09 Trening Rakkestad

I dag hadde jeg vært ordentlig flink og virkelig planlagt treningen med forskjellige måter å gå en bitte liten kombinasjon på 🙂

Neida, jeg har juksa litt 🙂 . Skal som sagt på Silvia Trkman kurs til helgen og Solveig har tidligere lagt ut en liten videosnutt hvor Silvia trener blant annet med Bi. Det var tre hindre som var noe sånt som dette:

bi_silvia_trkmann

 

 

 

 

 

 

 

Dette er alt for utfordrende forDémi, men jeg tenkte jeg skulle prøve på noen deler av det. Vi lekte litt først og så skulle vi prøve oss på nr 1 – nr 2. Nr. 1 gikk veldig bra, men når vi så skulle oppover mot nr. 2 oppdaget Démi at jeg hadde puttet den svære leken hennes på ryggen og hoppet etter den isteden for å følge med hvor jeg handlet 😀 . Det var dette med meg og leker da…… Puttet leken under jakka og da gikk det så mye bedre. Prøvde så Nr. 1 – 3 og da ble det for mye fart for Démi så hun begynte å nappe etter armen min. Tok da bare nr. 2 – 3 og det gikk bra. Så var det nr. 1 – 3 igjen og nå gikk det, dog med litt nøling før røret. Tok det en gang til og da var det litt mer flyt 🙂 . Prøvde  så nr. 3 – 5 og Démi var kjempe flink, og jeg klarte å stikke av så hun ikke fikk nappet i armen min.

Fremadsending var også med i dag, hopp – hopp – rett rør. Nå var målet å prøve litt sideveis avstand. Baklengskjedet med først hopp og rett rør. Prøvde nå med leke i enden, men Démi tok den ikke. Tok så bare røret, kastet leken (ja, jeg klarte å kaste 🙂 ) og det gikk bra. Viste Démi at jeg la fra meg leken, og prøvde igjen med hopp og rør – det gikk. Tok så alle tre hindrene og Démi løp frem og tok leken 😀 . Repeterte et par ganger både med høyre- og venstreføring, og jeg passet på å ha litt sideveis avstand. Démi var kjempe flink og korrigerte seg selv for å treffe rørinngangen – flinke Démi.

Til slutt var det litt slalåmtrening. Satt opp de to pinnene som Démi har klart fint frem til nå. Repeterte noen ganger i forskjellige vinkler/innganger før jeg hentet frem to pinner til! Var veldig spent på hva som skulle skje nå, hva ville Démi gjøre? Først så tok hun bare mellom de to første, belønnet ikke da, skulle kanskje gjort det…. Nok om det, vi prøvde en gang til, samme skjedde. Tredje gangen løp hun mellom første pinnesett og så gjennom neste – yess! Repeterte da det et par ganger fra forskjellige vinkler og Démi var kjempe flink. Må huske og innimellom fortsatt belønne de to første siden inngangen er så viktig, men det får bli neste gang.

Avsluttet med lek.

5 kommentarer

Filed under Agility trening

5 responses to “3/3-09 Trening Rakkestad

  1. Fy søren! Dette var bra jobbet Beate! Så flinke dere er.

  2. Mona

    Så flinke dere er – ses på lørdag på kurs med Silvia Trkman!!

  3. Så heldig du er som skal på kurs med Silvia ! Kos deg !! 🙂

  4. Så flinke dere er med treningen, fortsett den gode trenden. Og så er jeg litt misunnelig på at dere skal på kurs med Sylvia;-)) Lykke til!

  5. Hei og takk for sist. Føler meg veldig priviligert siden jeg får lov til å ha lekestund for Fancy med dine hunder. Tusen takk 🙂 Ikke nok med det du vil at jeg spise hos dere også………. mmmm . Lykke til på kurset i helgen og få med deg masse nyttig så du kan «kurse» oss andre etterpå 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s