10/3 -09 Trening Rakkestad

Victor var forkjølet på tirsdag så jeg skulle egentlig ikke trene i drivhuset, men

siden Kjetil ikke var i form ble det Yvonn og jeg som trente. Yvonn kom til oss i fem tiden , fikk litt middag, mens Fancy og Fame lekte. Yvonn hadde også med seg Bella. Vi satte opp en kombinasjon som både Démi og Bella kunne trene på. Trening ble litt på sparket i dag så jeg hadde ingen agenda, men det jeg trente på var:

  • Rør
  • Hjul
  • Slalåm
  • Pølse

Rør: I og med at Démi gikk så mye buede rør i helgen, og hun ville ikke gå det noe særlig siste økten, ønsket jeg å få tilbake farten og gleden. Røret var kun slakt buet og jeg hadde et hoppehindre foran og et bak. Det gikk utrolig bra, Démi var ikke lei rør nei. Kjørte både høyre- og venstreføring, samt at jeg prøvd å krysse bak for første gang – det gikk 😀 . Det sto også et hoppehinder til der (totalt tre) og jeg tenkte jeg kunne prøve en 180 graders sving sånn for moro skyld, og det gikk gitt.

Yvonn begynte å trene Bella på vippa og da benyttet jeg anledningen til å jobbe kontakt med Démi og hun brydde seg ikke i det hele tatt om lyden fra vippa 🙂 . Jeg måtte isteden jobbe med å holde Démi unna Bella og vippa!

Hjul: Hun tok hjulet alle gangene! Første gangen skulle jeg gå forbi hjulet å ta det, og av alle ting gikk Démi foran meg, forbi hjulet og hoppet det tilbake! Det var nok bare flaks, men morsomt var det 🙂 . Démi feilet ingen ganger på hjulet i dag. Neste gang skal jeg prøve å sette hindre både foran og bak hjulet, og ha mer fart.

Slalåm: Démi slet litt med å huske hva vi gjorde fra forrige gang, men når hun tilslutt klarte det x antall ganger, avsluttet jeg.

Pølse: I og med at Yvonn var der, benyttet jeg sjansen til å trene på pølsa. Et stykke foran pølsa lå et annet buet rør (nesten en u), og når jeg satte ned Démi så ble hun helt stressa, hvilken inngang skulle hun ta det var jo tre alternativer! Jeg begynte å le og før jeg fikk sukk for meg så løp hun inn i det buede røret og mot pølsa 🙂 . Duken var ikke helt opp enda så hun nølte litt. Repeterte det samme et par ganger og da var det fart på frøkna. Det som enda morsommere var at det andre røret som vi hadde trent på tidligere lå etter pølsa, så Démi var på vei inn der med leken i munnen! Kjørte både høyre- og venstreføring, og jeg byttet også ut det buede røret foran med et hoppehinder. Veldig gøy å se at Démi stikker fra meg for å ta hindre – et delmål nådd!!

2 kommentarer

Filed under Agility trening, Annen trening

2 responses to “10/3 -09 Trening Rakkestad

  1. Dette høres gøy ut!!!

  2. Kjetil

    så bra at Demi er blitt så flink da 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s