13/3-09 Trening Rakkestad

I dag var det tid for trening igjen og jeg var så heldig at jeg skulle få besøk 🙂

Gro tok turen til Rakkestad 😀 . Kjempe koselig! Gro kom til lunsj tider, så det ble litt mat før treningen og hundene fikk hilse på hverandre. Alle fulgte etter stakkars Tilly! Obelix ga seg jo ikke, og Cesar pep – det var nesten så man skulle tro Tilly hadde løpetid, kanskje det er noe på gang. Etter litt mat og skravlings dro jeg med meg Gro på oppvarmingsrunde 🙂 . Jeg tok bare med meg Démi til drivhuset så jeg var så heldig å få sitte på med Gro. Hadde ikke store planer for treningen i dag, egentlig bare at Izzy skulle trene vippe og pølse 🙂 Tulla! Jeg hadde jo litt planlagt da og det var følger:

  • Fremadsending
  • Pølse

Fremadsending; I dag prøvde jeg å sette inn hjulet på slutten av en fremadsending, men det var ikke lett gitt! Det har hittil alltid vært hopp sist i en fremadsending når jeg har trent. Det var tre hoppehindre og så hjulet så jeg tok vel kanskje litt vel i…….. Sendte Démi inn i et svakt buet rør i forkant og de tre hoppehindrene gikk fint, men når hun nærmet hjulet så var jeg så langt bak at hun snudde seg etter meg. Prøvde å sett hjulet litt nærmere siste hoppehindre, men samme resultat. Tok så bare et hoppehinder før hjulet og nå benyttet jeg meg av det «trikset»  å sette Démi i 180 graders vinkel  til hoppehinderet slik at jeg fikk forsprang, da gikk det 😀 . Repeterte et par ganger med både høyre- og venstreføring. La også på med et hoppehinder til. Démi feilet bare en gang på hjulet.

Pølse; trente også nå med fart mot pølsa. Gro var snill og BÅDE holdt duken oppe OG kastet leken! Ja Gro, du klarte det – to ting på en gang 😀 . Repeterte høyre- og venstreføring med bra fart. Fikk så Gro til å slippe duken på ett par repetisjoner og det var ingen endring i Démi sin fart 🙂 . Skal fortsette med dette en stund fremover. Jeg skal klare å beholde farten.

Ok bare så det er sagt. Izzy tok både pølse og vippa kjempe bra. Her er et bildebevis av Izzy:img_6857_01

 Démi stjal leken til Izzy, og hun var skikkelig ertete – «Skal du ha den tilbake?»

img_5911_01«Den er min! Hilsen Tilly :-)»

img_5918_01

Riktig fokus 🙂

img_6844_01

 

img_6843_011

img_5917_01

Etter trening var det tid for shopping i Rakkestad sentrum 😀 ! Så var det hjem til meg igjen for en kopp te og litt skravlings før Gro vendte nesen hjem. Tusen takk for et kjempe koselig besøk Gro, håper du snart kommer igjen.

4 kommentarer

Filed under Agility trening

4 responses to “13/3-09 Trening Rakkestad

  1. Så dyktige dere er!
    Kjempe fine bilder B og Gro. Jeg vil også! Både mat, trening og te etterpå

  2. Takk for i går Beate. Det var noe på gang ja – Tilly har fått løpetid. Stakkars Obelix og Cesar.

  3. Kari O

    Det er fler som gjerne skulle vært med på dette ja…. sånn er det når man er jobbeslave…fåkke vært med på noe… 😦 Heldigvis sees vi den 25.!

  4. Wow, slike fine bilder da 🙂 særlig der hvor Demi hopper hjul. Enig med Kari O :-/ er allikvel heldig jeg da – med tanke på tirsdagene 🙂 Prekæs.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s