4/5-09 – Trening Skui + 5/5-09 Hjemmetrening

Da begynner det å bli en stund siden Démi og jeg har trent agility. Vi har faktisk ikke trent agility siden 13. mars så det var kanskje påtide………

Men først to viktige ting som har skjedd siden forrige blogging. Denne fantastiske gutten har blitt 7 år – den 27. april!

img_60931

 

 

 

 

 

 

 

 

OG trommevirvel……………………….

JEG HAR BESTÅTT EKSAMEN !

Så nå er det bare tre praksisdager til før jeg er ferdig hundefysioterapeut 😀

Tilbake til treningen. Elin og jeg møttes på Skui i 2-tiden for en liten treningsøkt. Jeg hadde som sagt ikke trent med Démi på LENGE, jeg er  forkjølet og hun er rimelig høyløpsk for tiden…….. Men jeg hadde lyst til å kjøre en liten treningsøkt. Jeg satte opp en stjerne + et buet rør.  Varierte litt mellom å ta stjernen, eller ta ytterkant med det buede røret. Démi fulgte rimelig bra med, men synes tydelig dette var litt uvant. Testet litt med variert høyde, og hun hoppet fint over 45 cm også. Hun rev en gang og det var tydelig skummelt, hun stoppet helt opp. Etter litt selvtillit bygging var det greit å hoppe på det hindre igjen. Satte så opp en vanlig U og Démi var med meg i god fart, hun strak virkelig bra ut. Var flink og lekte litt med henne etter endt treningsøkt.

På kvelden var jeg i Drammen å instruerte. Var ikke helt i form, rimelig tett i hodet, men jeg følte at vi fikk gjennomført en bra trening likevel.

I dag har det vært litt hjemmetrening, men ikke agility relatert. Nesten hele familien (- Obelix) skal til Kristiansand i helgen, og jeg skal stille Démi. Jeg gruer meg allerede 😦 , men  jeg har lovet meg selv at jeg i hvert fall skal stille henne en gang i hver klasse. Skal jeg ha valpekull på henne bør jeg jo vise henne frem, ikke sant Kirsten ? 🙂 . Så treningen i dag har vært å stå pent på gulvet og på bord, samt å gå fint i utstillingsbånd. Det blir ekstra spennende til helgen for det er første gang Démi skal stilles ut sammen med andre kromfohrländere, tidligere har vi vært alene. Hun er stilt i valpeshow 4-6 mnd og 6-9 mnd og begge gangene ble hun BIR og fikk god kritikk. Til søndag stiller vi i juniorklasse (9 – 18 mnd) og alt kan skje. En ting er sikkert, uansett hvor nervøs jeg blir så skal jeg gjøre mitt beste!

6 kommentarer

Filed under Agility trening

6 responses to “4/5-09 – Trening Skui + 5/5-09 Hjemmetrening

  1. Gratulerer med vel bestått eksamen 🙂 Knallbra Beate!!!

  2. Gratulerer med bestått eksamen! Og lykke til i Kristiansand 🙂

  3. GRATULERER med bestått eksamen! Og lykke til med missekonkurransen 😉

  4. Gratulerer med bestått eksamen – godt jobbet!:))

  5. Takk for en fin trening. Sier det igjen, Gratulerer med bestått eksamen.

  6. Kari O

    En god ting kan aldri sies for ofte: Gratulerer med bestått eksamen!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s