10/5-09 NKK utstilling Kristiansand

Så var helgen kommet da jeg igjen skulle på utstilling – skrekk og gru……

Som de fleste vet så er ikke jeg så veldig glad i å stille ut. Hele familien Harms ÷ Obelix + Gro skulle nedover til Kristiansand. Gro, Izzy, Démi og jeg reiste i forkant på fredagen for å unngå den verste køen. Kjetil, Victor, Fame og Cesar reiste senere på ettermiddagen med bobilen. Vi skulle på «Casa Eikeland» 🙂 . Gro har bilde på sin blogg av «hotellet» her. Det ligger midt inni skogen med en kjempe flott utsikt;

IMG_6165

Det har blitt diskett opp med masse god mat og drikke, og vi har storkost oss. Og med mye vin innabords og en diktafon kan alt skje, ikke sant Gro ? Hihihihihih……………….

Kjetil og Victor bodde på stevneplassen med bobilen, og lørdag formiddag hentet vi Victor for å dra i dyreparken. Alt var ikke åpent enda, men det ble nå mulighet for tømmerrenna, spøkelseshuset, bilkjøring og se på løver, surikater mm. Gro kjørte tømmerrena 3 ganger, Kirsten 2, Victor og jeg 1. Det ble tatt en del bilder av både det og hundene, bare se her.

På lørdag kveld var det tid for taco med hele gjengen (Kirsten, Kenneth, Kjetil, Victor, Gro og jeg) – kjempe koselig. Dessverre så begynte nervene mine for hva som skulle skje på søndagen å komme, så jeg tror ikke jeg var mye til selskap. Må se å få gjort noe med det der.

Så var dagen her da vi skulle pynte oss å gå på utstillingen 🙂 . Vi hadde satt klokken på 06.30, men jeg våknet 1 time før, sjekket hva klokka var noe som resulterte i at mobilen min pep og Gro spratt opp av senga og forsvant inn på badet. Jeg prøvde å fortelle at klokken var bare 05.30, men det var noen flere enn meg somvar litt spent ja 😀 …….

Med finstasen på reiste vi avgårde fra «Casa Eikeland» kl. 07.40. Både Gro og jeg hadde oppmøte kl. 09.00, Gro skulle også måle Izzy i forkant. Hun ble målt til toy. Etter noen nervepirrende minutter var det endelig min tur. Stakkars Démi var kjempe usikker for hun skjønte jo ikke hva det var som gikk av meg. Vi var eneste junior kromi tispe (var faktisk 3 kromi’er totalt 🙂 )så vi skulle gå alene. Jeg gjorde ingen bra figur i ringen, men Démi gjorde så godt hun kunne ut i fra forutsetningen, og det må jo sies å være godkjent når vi fikk rødt og HP 😀 ! På kritikken står det – dommer var Ineke Zwaartman-Pinster fra Nederland;

14 month. Very feminine. Good scull and muscle. Good eyes, pigmentation and bite. Her ears needs to settle. Good in front and rear. Good topline and tailset. Enough body for the age. Good bone, happy movement and a good coat.

Når dommeren tok meg i hånda så sa hun: «She is excellent, and very promising, but she is too young to get all the prizes!» Gjett om jeg ble stolt 😀

Må jo også fortelle at Kjetil & Cesar gjorde det veldig bra i helgen, en 1. plass, to 2.plasser! Grattis!

Tusen takk Kirsten med familie, for at vi fikk bo hos dere, og for at helgen ble så flott 😀

Tusen takk Gro for en kjempe fin helg! PS! Tror du må slutte å spise matpakke i bilen 😀

Tilslutt et bilde av «hedersprisen» min 😀

037

5 kommentarer

Filed under Utstilling

5 responses to “10/5-09 NKK utstilling Kristiansand

 1. Hihi – utstilling er veldig farlig – veeeeldig mye skummelt som kan skje der, tror jeg …… 😉 Gratulerer med fin kritikk og premiering!

 2. Elin, Trixie og Thera

  Når Dèmi får så flott kritikk er utstilling verdt det, ikke sant Beate ;-)) Gratulerer så mye med rød sløyfe og Hp. Ser ut som dere har hatt en kjempefin tur 🙂

 3. Ida

  Gratulerer masse med HP og flott kritikk ! Hun er vakker !!

 4. Lykke

  Titt titt.. velkommen tilbake i august dere! Tusen takk for en super helg!

 5. Kari O

  Grattis med supert resultat!! Neste gang vil grisekari være med!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s