15/5-09 Hjemmetrening

I dag har det vært strålende vær og jeg skulle på tur i skogen. Siden jeg bare hadde med meg Démi benyttet jeg anledningen til å trene litt.

Startet først med litt innkallingstrening, og den sitter fortsatt veldig bra 😀 – flinke Démi! Gikk så over til å trene BLI, hvor jeg varierte om jeg kom tilbake til henne, eller om jeg lot henne komme løpende til meg (eksplosiv start 🙂 ). Her var det litt rusk i maskineriet, men med noen repetisjoner så gikk alt så meget bedre.

Ut på kvelden tenkte jeg at jeg skulle trene litt agility i hagen, eller rettere sagt hagen til Bodil 🙂 . Kjetil har solgt de fleste hindrene vi hadde, men Bodil har noen hoppehindre som vi kunne trene på, takk for lånet Bodil! Planen i dag var veldig kort og enkel = FREMADSENDING 😀 ! Startet først med et hinder for jeg ville se om Démi vil løpe mot en «død» leke – og det funket! Jeg startet Démi med å holde  henne først litt igjen og så fort jeg slapp spurtet hun avgårde mot leken, yyessss!! Og dette var til og med med en leke som Démi ikke har villet leke med tidligere. Ja, Gro – den LILLA leken var godkjent i dag. Bygde på med et ekstra hoppehinder og repeterte et par ganger med både høyre- og venstreføring og Démi var like ivrig. Jeg synes fortsatt hun hopper litt merkelig, men nå er jeg jo igang med å jobbe med det så det blir spennende å se fremover. Vinklet det siste hindre litt og kjørte så et par fremadsendinger og Démi brydde seg ikke om det. Prøvde så å kjøre 8-tall mellom de to hindre og fy søren som hun vrenger seg rundt hindret – glad hun var oppvarmet i forkant! Det gikk litt dårlig med 8-tall, men det var rett og slett fordi at jeg ikke hang med! Kult! 😀 Belønnet et par ganger at hun fulgte min handling med tight sving. Bodil kom ut en tur og jeg lurte på om hun kunne se på hoppingen til Démi, og det rare da var at Démi hoppet veldig bra, mye bedre enn de første repetisjonene 🙂 . Dette blir spennende å jobbe med på videre fremover.

2 kommentarer

Filed under Agility trening, Annen trening

2 responses to “15/5-09 Hjemmetrening

  1. Endelig ser det ut til at dere er i gang igjen – både med trening i skogen og i hagen 😛 Helt enig i at det blir spennende med dere to fremover!

  2. Elin, Trixie og Thera

    Så morro det blir å følge dere fremover 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s