2/6 og 5/6-09 Hjemmetrening

Ble jo litt inspirert etter å ha gått agility med Cesar på Oslo hundeshow 🙂 , så nå har det også blitt litt hjemmetrening.

Tirsdag var planen følgende;

  • Hjul
  • Fremadsending
  • Handling

Hjul er et av de få hindrene vi fortsatt har igjen (kommer fler til neste uke 😀 ). Trente litt etter a-b-c-d skrivet; føring på begge sider, fremadsending – hunden 5 m fra hinder, fart mot og etter hinder. Jeg vil ikke si at hun kan det enda, men hun gjorde alle repetisjoner riktig 🙂 . Er fortsatt 4-5 punkter til vi skal trene på hjulet, men føler likevel vi er på rett vei med hjulet.

Fremadsending, fortsatte der jeg slapp sist, med to hoppehindre, høyre- og venstreføring. Så satte jeg hjulet til slutt,  høyre- og venstreføring. Démi var kjempe flink.

Handling; Jeg startet såvidt med å trene på 180 graders sving. Satte to hoppehindre helt inntil hverandre og trente både høyre- og venstreføring. Det gikk bra, Démi tok svingen fint. Flyttet så hindrene et stykke fra hverandre og det gikk ikke fullt så bra, gikk nok litt for fort fram 🙂 .

 

Fredag var planen følgende;

  • Felttrening
  • «Rundt»
  • Slalåm

Felttreningen i dag besto kun av touch på target med 2på/2av fra plattingen vår. Kjørte repetisjoner med meg på høyre og venstre side, pluss at jeg fjernet target flere ganger. Démi touchet da bakken, som ønsket 😀 .

«Rundt»; jeg har begynt å trene på å sende Démi rundt noe. Jeg har gjort dette tidligere også, men denne gangen var det rundt en bøtte satt opp ned. Problemet var at Démi gjerne ville bruke nosetouch så jeg måtte sette en bøtte til opp på 😀 – da gikk det bedre. Hun tok dette utrolig fort. Varierte hvilken side jeg hadde henne på når hun gikk rundt, og jeg varierte også hvilken side jeg tok henne mot, medtanke på belønningen. Flinke Démi!

Slalåm; siden det er kjempe lenge siden jeg trente slalåm med Démi, startet jeg på scratch – med to pinner. Hun husket det! Hun gikk riktig fra ganske mange forskjellige grader og både fra min venstre og min høyre side.

Kanskje det blir litt hjemmetrening i helgen også? Hihihihihi……………….

3 kommentarer

Filed under Agility trening

3 responses to “2/6 og 5/6-09 Hjemmetrening

  1. Når kommer dere nedover til meg slik at Demi kan få litt generalisering? 🙂

  2. WOW – så flinke dere er!!! Skriver du mer, kanskje jeg blir inspirert til hagetrening også – har jo blitt det før 😉

  3. Du er så flink til å være bevist på hva du trener på 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s