21/6-09 En liten oppdatering….

Ja det er liv her i Rakkestad, og det har vært to veldig hektiske uker. Det har skjedd noe nesten hver eneste kveld.

Mandag var det instruksjon i Drammen, tirsdag var det fotballkamp for Victor (uavgjort 12 – 12 ), torsdag sommeravslutning for Victor, fredag agilitykurs i regi av Din Beste Venn og det var også lørdag og søndag, i tillegg til at Victor på lørdag hadde overnattingsbesøk og på søndag var vi i 18-års dag til min niese.

Ny uke….. Mandag var det instruksjon i Drammen, tirsdag var det fotballkamp for Victor (de vant 6-3 🙂 ) , onsdag var det jobb og barnebursdag for Victor (16 8-åringer! ) , jobbing på Ørje dyreklinikk, venninnekveld, vaksine på 3 stk hund og rabiesblodprøve på Fame og tilslutt i dag, familiebursdag for Kjetil og Victor, puh…..

I tillegg har det i denne uken vært et forferdelig tordenvært i Rakkestad! To kvelder har strømmen gått her, og spiret på Rakkestad kirke ble truffet av lynet. Cesar er redd for tordenvær, men det er sjelden at Obelix reagerer, men med lyn med påfølgende smell, rett etter – gjorde han nervøs. Fame var urolig, ikke bare pga været, men også pga de andre to. Og hva med Démi? Hun sov gjennom alt sammen 😀 Har et par bilder av de utrolig flotte mørke skyene, men de får komme i neste innlegg for jeg finner ikke alle dippeduttene jeg trenger for å legge dem inn.

Det har faktisk blitt tid til bitte litt trening også, på tre ting – ikke planlagt, men tilfeldig fordi vi nå har fått en hel bane igjen;

 • Dekk
 • Lengde
 • Pølse

Dekk; dette burde vært inne for lengst, men jeg har liksom aldri satt av tid til det. Démi er jo blitt en kjempe rolig hund og legger seg veldig fort, har liksom ikke hatt behov for det, men nå har jeg det 🙂

Lengde; vi har kjøpt en lengde fra Smart99, og Démi har hverken prøvd den eller andre lengder. Kjørte noen repetisjoner på høyre- og venstreføring og hun hoppet fint over.

Pølse; har også kommet. Denne har Démi tatt før, men ikke med duken nede. Fikk Kjetil til å hjelpe meg med å holde duken opp de første repetisjonene (høyre- og venstreføring), så senket han den litt og tilslutt lå duken helt nede. Démi løp igjennom alle gangen 🙂 Avsluttet med litt åpning for jeg er ikke fornøyd med farten hennes, men hun har ikke problem med duken, på denne pølsa i hvert fall.

5 kommentarer

Filed under Agility trening, Annen trening, Diverse

5 responses to “21/6-09 En liten oppdatering….

 1. Puhhhh – blir sliten bare av å lese, jeg 🙂 Så fint dere har fått hindre igjen – da blir det nok mer trening, tenker jeg 🙂

 2. Mona

  Høres ut som dere har fått tiden til å gå – kjenner meg igjen – superhektiske uker for tiden, men nå er det snart ferie!!!

 3. Hej Beate

  1.000 tak for de søde ord ….. Nej desværre kommer jeg ikke til Norge – men ved der kommer en lille kromi ved navn Dixie (Thorleif og Gitte) , til Jeres ugestævne, skal I deltage der?
  Kh Dorthe

 4. Ja, skjønner at du har hatt det hektisk, blir litt svett av å lese,ha,ha. Når kommer bilde av nye Obelix ????

 5. Kan jeg få anbefale litt ferie 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s