8/7-09 Trening Skui

Endelig fikk jeg tid til å ta en tur innom treningen på Skui, og i dag var det mange der 😀

Tilstede; Gro, Kari O., Nina M., Silje, Ann Cathrin, Malin, Frøydis, Catrine, Karine og meg. Tror det var totalt 16 hunder der 😀 . Vi bygget en agility bane med litt utfordringer, og en enkel hoppkombinasjon. Démi og jeg startet på hoppkombinasjonen. Jeg tenkte det var greit å trene noe litt enkelt med fart, men jeg klarte jo selvfølgelig å gjøre det litt vanskelig. Det var rett frem i starten med kort rør, hopp, hjul, hopp og buet rør. Utfordringen ble når vi kom til det buede røret, da var jeg nemlig i ytterkant og skulle krysse bak Démi, det liker hun ikke – enda. Kjørte noen repetisjoner på bare røret, bygde på med hjul og rør, men hun er likevel usikker når jeg skal krysse bak. Må jobbe mer med dette.

Tok så en runde hvor jeg startet med det buede røret og avsluttet med fremadsending – hopp, hjul, hopp og rett rør. Démi hadde bedre fart i dag, hun kom ut som en prosjekttil av røret så jeg hadde en utfordring når det gjaldt å styre henne på hoppehindre – kjempe morsomt! Vi fikk det til, men jeg måtte virkelig ha is i magen før jeg stakk nedover den rette strekka 🙂

Kjørte også litt 8-tall rundt et hoppehinder og det ser ut som om hun kan få riktig tighte å flotte svinger når jeg handler riktig 🙂 . Flinke Démi! Avsluttet med en fremadsending på hoppkombinasjonen.

Det er veldig lenge siden Démi har tatt felthindrene, så jeg tenkte jeg skulle benytte sjansen når de sto fremme. Oi oi oi så artig Démi synes det var! På mønet så hoppet hun fra midten på oppgangen og landet på feltet på nedgangen 😀 Var nok en tilfeldighet for nesten runde tilpasset hun seg, men likevel hoppet hun fra nesten toppen av oppgangen og landet på feltet. Stigen er vi ikke ferdig med felttreningen så jeg tok den bare en gang for å se, og hun løp fint over. Vippa er vi heller ikke ferdig med, og vippa til Skui bråker mye mer så her trente jeg kun på å belønne Démi når vippa ble smelt i pakken av en hjelper – takk for hjelpen Kari O. og takk for hjelpen Malin på hoppkombinasjonen.

Det var en kjempe hyggelig trening, håper det ikke blir lenge til neste gang. En ting fant jeg ut på denne treningen, og det er at hjulet er et hinder Démi kan kjempe godt 🙂

2 kommentarer

Filed under Agility trening

2 responses to “8/7-09 Trening Skui

  1. Ikke mye ferietid på Skui 🙂 Synd jeg ikke fikk sett dere i aksjon, men muligheten kommer forhåpentlig igjen!

  2. Høres ut som om dere har hatt en flott trening 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s