30/7-09 Foredrag og trening

Da var tiden kommet til at jeg skulle reise opp til Haslemoen å holde foredrag i hundemassasje for de som var på NKKU sin sommerleir. Litt trening ble det også tid til 😀

Egentlig så skulle Kirsten og jeg reise oppover og holde foredraget sammen, men dessverre så ble både barnevakten og hunden hennes syk. God bedring til dem begge! Foredraget skulle være på kvelden så jeg reiste ikke hjemmefra før i 15-tiden. Tok med meg Démi oppover. Hadde egentlig tenkt å ta med Cesar siden han er den som er mest vant til massasje, men hvorfor ikke miljøtrene Démi litt? Og det skal jeg si det ble – til de grader 😀 . Stilte GPS’en inn på Haslemoen, og den viste 3 timer og 15 minutter, og det utrolige var at jeg var ikke innom E6 en eneste en gang; snakk om å kjøre mye bakveier 😀 . Jeg fikk jo sett utrolig mye steder og innsjøer som jeg aldri har sett tidligere. Noen som f.eks har hørt Børrud? Kult navn 🙂 Eller hva med Kroksund eller Havnås. Det morsomme var at jeg kjørte gjennom Åsnes, og akkurat da så sa dem på radioen at Åsnes var et av fotballlagene fra Østfold som hadde gått videre i Norway Cup, snakk om sammentreff! Jeg var vel fremme på Haslemoen ca 18.30 etter en stopp. Luftet Démi, fikk sakene min opp på rommet på hotellet og rigget meg klar til foredraget med PC, plansjer og skjelett 😀 . Démi var også med for hun skulle jo være demonstrasjonshund, og når vi kom ned trappen sto det en haug med fnising og hylende jenter og Démi lurte fælt på hva dette var. Hun ble ikke redd eller skremt, men titte liksom opp på dem som om hun tenke «Hva er dette for no?'»

Kl 19.00 begynte foredraget og temaene Kirsten og jeg hadde satt opp sammen var; hundemassasje (teori), hundens oppbygning, hundemassasjegrep og bitte litt treningslære. Det var 20 deltakere mellom 14-17 år på sommerleiren + 3-4 voksne, hihihihihi………… Må le litt av det for de voksne er jo 15-20 år yngre en meg 😀 😀 Nok om det, jeg følte at foredraget gikk bra både teorien og praksisen. Démi var litt fortumlet når hun ble satt på bordet og  rundt 23 personer så på henne, men etter litt klapp, kos og massasje var det greit å være der. Jeg var veldig ferdig i 21-tiden, men det ble litt lengre da et par av ungdommene lurte på om jeg kunne kjenne over hundene deres, og det gjorde jeg så gjerne 😀 . Etterpå gikk Karine, Catrine, Therese og jeg tur med hundene våre. Det var veldig artig å se at Litchi og Démi kjente hverandre igjen, og det gikk også fint med Fenris og Démi. Etter endt tur var både hunder og eiere både våte og møkket, det var skikkelig vått i skogen etter alt regnværet og når man da ikke skifter til muckboots, men går med joggesko så sier det seg vel selv hvordan det gikk. Tilbake på hotellet ble det bare tid til å spise litt, ta et par telefoner før jeg krøyp til køys.

På fredag morgen hadde jeg egentlig ikke noen planer annet enn å se bittelitt på konkurransene som skulle holdes, men siden vi måtte sjekke ut allerede kl. 09 startet de senere, og når det i tillegg begynte å regne, bestemte jeg meg for å reise hjem. Var rimelig sliten etter kjøringen dagen før, og dårlig søvn. MEN det ble nå tid til en liten treningsøkt  med Démi mens de andre spiste frokost 🙂 Trente litt fremadsending, hopp – rett rør – hopp, og det var kjempe gøy å se at Démi ikke brydde seg om at det var nytt sted og andre hindre. Prøvde både innkalling og det å starte sammen med henne, fungerte kjempe bra takket være en fortsatt like populær pipeleke 😀 . Trente også fremadsending på tre hindre som sto litt vinklet i forhold til hverandre, nok en gang bra resultat. Vi klarte til og med å få til rett rør og så gjennom en stjerne – flinke Démi!!

5 kommentarer

Filed under Agility trening, Diverse

5 responses to “30/7-09 Foredrag og trening

 1. Gro

  Så flott at du fikk trent litt også! Hun bryr seg bare om deg og pipeleken hun ikk om hvor hun er!

 2. Skulle gjerne hørt foredraget ditt 🙂

 3. Tusen takk for kjempebra foredrag 🙂 Fikk mange positive tilbakemeldinger på det fra leirdeltagerne!!

 4. Elin, Trixie og Thera

  Kan tenke meg at dette var et flott foredrag og en flott demohund Dèmi. Kjempefint at du får trent på andre hindre, det er gull vert.

 5. Hei!
  Tusen takk for bra foredrag! Var hyggelig å hilse på igjen, og ikke minst å få møte Dèmi 🙂 Syntes hun var tøff på bordet, jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s