28. – 30. sept’09 Trening og veterinærbesøk

Ny uke med nye muligheter 🙂 Agility treningen fortsetter og nå begynner det virkelig å bli gøy å jobbe med Démi.

Mandag var det siste dag jeg skulle instruere i Drammen for denne gang og jeg måtte ha med meg Obelix og Démi. Da de begge hadde sittet i bilen en stund lot jeg de løpe bitte litt løs, mens første gruppe briefet. I tillegg til den kombinasjonen jeg skulle instruere på, var det satt opp en fartsbane (U) hvor pølsa var fjerde hindre. Jeg tenkte jeg skulle benytte sjansen å trene pølsa igjen. Før pølsa var det hopp, lengde, hopp i svak bue. Lengden er det en stund siden hun har tatt, men jeg skal si jeg fikk meg en overraskelse 😀 ! Jeg ga startsignalet mitt og hun satte avgårde! Snudde seg ikke mot meg i det hele tatt bare raste over det ene hindre etter det andre, hun nølte bitte litt ved pølsa med løp igjennom. Repeterte det to ganger til og da stupte hun inn i pølsa – flinke Démi 😀 !

På tirsdag morgen var det tide for en tur på veterinærhøyskolen. Jeg hadde bestilt time til øyelysning for både Obelix og Démi. Obelix fordi jeg synes han ser litt dårlig og virket litt matt i øynene, og Démi pga av avlsgodkjennelsen da det kan være katarakt i rasen. Begge hadde flotte øynene, men Obelix hadde litt «gammelmanns øyne» – ikke noe farlig. Tirsdag kveld var det tid for litt agilitytrening med Démi, og denne kvelden ble det kun slalåm, fire gjerdepinner og hun tok dem fint både med høyre- og venstreføring og med bra fart.

I dag, onsdag kveld, ble det litt mer slalåmtrening og denne gangen prøvde jeg å overføre fire gjerdepinner til fire pinner «vanlig» slalåm. Det var ikke så veldig vellykket, men hun tar fortsatt fire gjerdepinner fint. Synes disse oransje pinnene var noe merkelig greier. Hun tok inngangen, men ikke videre. Tok en pause etter noen bra repetisjoner på gjerdepinnene. For å få litt avveksling fra slalåmen satte jeg opp følgende kombinasjon (takk igjen Solveig for flotte kombinasjoner 🙂 );

Liten_kombinasjon

 

 

 

 

 

 

 

Jeg brukte denne banen i Drammen og jeg hadde veldig lyst til å prøve den selv også. Jeg har ikke mer enn 4 hoppehindre i hagen så jeg droppet å bygge nr. 11. Démi var kjempe ivrig etter å trene, hoppet og spratt og ville gå når jeg briefet 😀 Jeg startet med 1-3.  Jeg husket å bruke «arm tett mot kroppen» som jeg har trent på tidligere, når Démi skal forbi en rør inngang og det fungerte veldig bra 🙂 MEN det ble en utfordring å komme fra 3-4. Før jeg rakk å reagere med «City-kommando» så hadde Démi hoppet over 7 og 8. Tok derfor og trente bare på 3-4 for å Démi til å skjønne hva jeg var ute etter og selvfølgelig trene på å gjøre min egen timing bedre 🙂 Etter noen repetisjoner fikset hun det! Så kom det morsomme, 4-8 forventet jeg litt utfordring men den gang ei, det gikk strålende – flinke Démi! Kjørte så nr 1- 8 og det ble kjempe bra, synd jeg ikke fikk filmet 🙂 Trente så litt på slalåm, fire gjerdepinner og nå var det bra fart igjen. Avsluttet med kombinasjon 1-8 en gang til – feilfritt! Vi passer Tiril for tiden og jeg kunne jo ikke la henne bare stå å se i vindu og bjeffe 🙂 Kjørte samme kombinasjon 1-8 tre runder og det var tre feilfrie runder gitt – utrolig flink den hunden. Gleder meg til neste trening!

2 kommentarer

Filed under Agility trening, Diverse

2 responses to “28. – 30. sept’09 Trening og veterinærbesøk

  1. Oransje pinner er jo noe heeeeelt annet enn hvite….

  2. Kari O

    Ser ut som du får trent litt agility 🙂 Høres jo ut som det går kjempebra!! Håper vi sees snart!! Timo må få leke litt med Demi igjen! og jeg må leke litt med deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s