16/11-09 Trening Bygdøy !

Endelig! 🙂 Endelig var det tid for agilitytrening igjen 🙂 Démi har fått av reguleringen og var forhåpentligvis klar for å trene etter 6 uker med pause.

Og det var hun 😀 Etter å ha varmet henne opp med en tur, bygget bane og ventet på tur – gikk jeg for å hente Démi. Det var et pip fra pipeballen som hun ikke har sett eller hørt på nesten 2 mnd, så var hun heltent 😀  Trente et par starter utenfor ridehallen og det var helt tydelig at Démi var klar.

Tilstede: Karoline, Aileen, Hege, Majken, Elin, Nina M, Gro A., Marthine, Gro, Katrine, Heidi og jeg.

Det er så bra at jeg får tid og mulighet til å trene sammen med Rykkinn for da kommer jeg til andres baner. Når jeg trener i Rakkestad trener jeg som regel alene da jeg trener på dagtid og da kjenner jeg jo kombinasjonene i forkant. Viktig å trene på ukjente baner. Karoline hadde laget kombinasjonene og første kombinasjon så slik ut (avstand mellom hindrene er ikke helt korrekt, hilsen Karoline 🙂 );

Siden det er lenge siden vi har trent, trente jeg et par starter uten hindre. Så tok jeg hinder 8x og 10, samt 10x og 8, bare for å gjøre litt. Kjørte så 1-4. Misset hinder 3, men det var dårlig handling fra meg, men med litt skjerping gikk det mye bedre. Démi satt også fint igjen, til og med når det løp en border collie tett innpå på andre siden av gjerdet 🙂 Tok så 1-10 og da merket jeg fort at jeg har «betongben» og Démi har bra fart. Løste det ved å ikke følge henne helt frem til rørinngangen og å gjøre ett mottak på hinder 5. Var veldig overrasket over hvor ok sving Démi fikk fra 8 til 9, men ser at det er veldig viktig at jeg bruker armene tydelig som jeg har trent på. Repeterte så tilslutt et par ganger fra 4 til 10. Kunne kjørt flere runder på denne kombinasjonen, men siden det er lenge siden trening og det var en kombinasjon til, valget jeg å stå over.

Neste kombinasjon;

Wow! Her måtte jeg løpe! Var litt betenkt medtanke på kondis og ingen astmamedisin, men shit au 🙂 ! Startet med siste del av banen, men først testet jeg om Démi ville søke rørinngangen selv når vi nærmet oss, og det gjorde hun 😀 flinke Démi! Tok så fra 7-14 og det gikk utrolig bra! Jeg var nøye med å bruke handlingen som jeg har planlagt, og å være tydelig i signalene. Démi fulgte meg kjempe bra. Hun hoppet over lengden uten problem selv om vi bare har tatt det noen få ganger. Kjørte blindcross på siste røret og det funket. Synes Démi var litt treg ut av røret, men når jeg ropte på henne neste runde gikk det bedre. Jeg må bli flinkere å gi full gass til siste hinder 😦 ! Tok så banen fra starten (1-7), men jeg husket plutselig ikke hvordan jeg hadde tenkt å gå den, men startet Démi likevel, tåpelig! Démi tok dermed 1-2-3-5x. Fikk summet meg og var mer bevisst andre runde, løste 1-7 greit, men det ble en stor sving mellom 4 og 5. Nå visste forsåvidt Démi hvor hun skulle, men jeg ville likevel prøve en tredje måte å handle på. Jeg satte igjen Démi, gikk på landingssiden av hinder 3, også brukte jeg armene og kroppen til å styre Démi over hinder 1 og 2 før jeg handlet videre. Svingene ble veldig bra for jeg fikk plassert meg korrekt og timingen var ok.  Avsluttet med 1-14 med en tent og førbar hund – flinke Démi 🙂 Gikk så ned Démi og stretchet henne før jeg satte henne i bilen hvor hun fikk godbiter 🙂 .

Jeg må jo nesten ta med at jeg prøvde på første kombinasjonen og bytte ut pipeballen. La den i jakken min som hang på vantet og prøvde å få i gang lek med Démi med den andre leken, og hva skjer? 🙂 Démi hopper på jakken min og prøver å dra den ned 😀 Snakk om populær leke! Godt jeg har kjøpt 10 stykker, og vet hvor jeg kan få tak i fler. Gleder meg masse til neste trening.

3 kommentarer

Filed under Agility trening

3 responses to “16/11-09 Trening Bygdøy !

  1. Bra trening skjønner jeg !! 🙂

  2. Hihi – og som vanlig stemmer ingen av banene med det jeg så for meg etter beskrivelsen på telefonen 😉

  3. Morsomme baner, jeg blir alltid inspirert 🙂 Vi sees på Lillestrøm ja!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s