13. – 15. nov’09 Monster Jam i Stockholm

Så var helgen Victor hadde ventet på endelig kommet! Vi skulle til Stockholm for å se på Monster Jam – European Tour!

Etter å ha levert Obelix til svigermor, Cesar og Démi til mine foreldre og Fame til Malin (puh! 🙂 ) bar det avgårde til Oslo S og toget til Stockholm. Togturen tok 6 timer +, men med mat, drikke, snop, DS, Junior geni gikk tiden ganske fort. Vel framme i Stockholm tok vi taxi til hotellet som lå like ved Stockholmsmässan.

Lørdag formiddag dro vi inn til Stockholm sentrum for å titte litt i butikker og vi skulle også møte Susanne, oppdretteren til Obelix. Det er 5 år siden vi har sett hverandre. Vi dro på Café, Kjetil fikk klippet seg og det ble litt shopping. Både Kjetil, Victor og jeg fikk handlet litt. Susanne var sammen med oss hele dagen, det var kjempe hyggelig å se henne igjen 🙂 I 4-tiden dro vi tilbake til hotellet for å slappe av litt før vi tok bussen til Globen.

Vi spiste litt på McDonald på Globen Shopping før vi gikk til showet. Vi hadde med oss tre hørselvern, men det var ikke så høyt at vi trengte dem. Det var ikke bare Monstertruck i showet men også BMX og motorsykler.  Victor likte alle som var i showet, men det var helt klart mest kult når Monstertruck’en Grave Digger var i aksjon 😀

Det var totalt  6 monstertrucker som er med i dette showet og det kule var at det var en jente som kjørte den ene – sånt liker jeg 😀 Bilen hennes het «Monster Mutt» og  så ut som en Dalmatiner med ører, tunge og hale på 🙂

Personlig må jeg si at motorsyklene var det mest råe å se på, med en smule skrekkblandet fryd! Det er rimelig stor sjanse for store skader dersom de bommer på hoppet eller lander feil……  Det var både 360 grader snurrer, de slapp sykkelen og holdt styret med beina – rimelig heftig 😀 De avsluttet med å kjøre på hoppet rimelig tett etter hverandre! Imponerende!

BMX-gutta var dyktige de også. Han ene var visstnok to ganger verdensmester i BMX. Men igjen så var det annen som imponerte meg mest for han gjorde de samme triksen som alle BMX-gutta og han brukte enn offRoad sykkel!

Søndag var det en liten tur i Stockholm sentrum da alle butikkene i gågata var oppe, før vi vendte nesen hjemover. Togturen hjem gikk også greit da Victor nå hadde kjøpt lego police som skulle bygges, samt at han fikk selskap av en svensk gutt som skulle et stykke på turen. Vel hjemme på Oslo S var vi så super heldige at vi ble hentet av Ole Henrik og Carl-Victor, tusen takk for det! Og tilslutt, tusen takk til alle hundepasserne våre, uten dere hadde vi ikke kunnet gjort sånne turer – svigermor, mamma, pappa og Malin med familie!

1 kommentar

Filed under Diverse

One response to “13. – 15. nov’09 Monster Jam i Stockholm

  1. Nå må jeg surfe for å finne ut hvordan monstertrucker ser ut….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s