23/11-09 Trening Bygdø

Ny uke, ny mandag og ny trening på Bygdø 🙂

Tilstede på trening i dag var; Gøril, Karoline, Aileen, Majken, Hege, Marthine, Gro B, Elin og jeg. Jeg var på gruppe med Aileen, Elin, Marthine og Gro B.

Første kombinasjon;

Jeg gikk ikke helt som banetegning da jeg «endret» litt i starten; 1-2-3-11-4 osv. Jeg tok først 1-2-3-11, og 2-3 gikk overraskende bra, bare jeg timet riktig – hørt den før 🙂 ? Skulle så ta 1-8, fortsatt med 11 inni der 🙂 . Under briefingen hadde jeg ikke fått med meg at når Démi kom ut å av røret så var hun «way off» i forhold til 4 (var jo ikke sån banen gikk…..) – dårlig handler 😦  Jeg måtte vise retningsendring (motsatt arm) for å få korrigert henne inn. Prøvde forskjellige plasseringer uten å skifte arm, men motsatt arm fungerte best, og det er jo det jeg skal bruke når Démi skal skifte retning – flinke Demi! Tok så  fra 11-4-5-6-7-8-9-3 🙂 , gikk  fortsåvidt bra, men jeg gjorde et eller annet galt mellom 8 og 9 for Démi fikk veldig stor sving. «Kommanderte» 🙂 Gro B. til å se på meg og som hun så med en gang var at jeg fulgte Démi alt for langt opp mot 8, enda Démi visste hvor hun skulle. Jeg glemmer litt det at jeg kan ha ganske bra sideveis avstand til Démi sålenge jeg holder armen ute, så jeg måtte vise tidligere mot 9 (før Démi satset på -8) slik at hun satset «riktig» – hoppeteknikk, eller hva Solveig 🙂 ? Når Démi kommer i bra fart og satser før et hinder glemmer jeg at hun lander mye lengre bak enn det Obelix gjorde når hun tror hun skal rett frem. Vet ikke om dette ble forståelig for andre enn meg, men men… Etter en pause og ny runde på samme kombinasjon, tok jeg hele «min» bane to ganger, også avsluttet jeg med litt starttrening og så lek.

Her hadde jeg virkelig tenkt å utfordre meg selv! Både når det gjaldt handling og det å stole på at Démi gjør det jeg viser henne, selv om jeg ikke er sikker på at hun kan det…… Vi pratet en del om hvordan vi skulle løse starten, og jeg har jo bestemt meg for ikke å safe i det hele tatt og valgte ikke da den løsning jeg visste skulle fungere, men som sagt, utfordret meg selv. Jeg satte igjen Démi og stilte meg opp ved landingssiden til hinder 2, ga klar signal til Démi og hun satte avgårde. Vanskelig å forklare hva jeg gjorde, men jeg prøver….. Jeg sto som sagt ved hinder 2, i Démi sin løpsretning og ca i det Démi var i nærheten av vingen på hinder 2 snudde jeg meg slik at jeg nå sto i løpsretning mot 3 – det fungerte 🙂 Svingen mellom 3 og 4 ble litt stor, ref kommentar på forrige banetegning! Jeg må slutte å følge Démi så langt opp mot hindrene 😦 Det ender bare med at jeg skyver henne for langt videre, hun trenger det ikke! Ved hinder 5 krysset jeg bak Démi (takk for info Karoline 🙂 ) og Démi nølte ikke et sekund. Varierte så hvor jeg startet (2,3,5) medtanke på å trene kombinasjonen videre (hoppet over 12 og 13). Jeg synes jeg var flink til ikke å trekke Démi langt ned når hun kom ut av røret (5), men hadde tålmodighet til å vente til hun kom mot meg og stå tett opp til hinder 6, før jeg løp videre. Jeg kan snart kopiere meg selv i hele bloggen jeg for fra 9-10 kom stor sving igjen…. jeg må skjerpe meg 😡 ! Så at jeg trenger å trene på driv mot rør, Démi var treg mot hinder 11. Kjørte et par repetisjoner på bare røret hvor Démi og jeg løp omkapp, og så kastet Aileen leken for meg.

Tusen takk for hjelpen Gro B. og Aileen, og Karoline – artige baner 😀

1 kommentar

Filed under Agility trening

One response to “23/11-09 Trening Bygdø

  1. Det eneste jeg mangler nå, er video, men denne gangen tror jeg uansett at jeg greide skjønne det meste 🙂 Kopiere seg selv i bloggen ved å stadig gjenta feil, kan jeg alt om!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s