Julekort, året som har gått, status Obelix

Jammen har det ikke gått et helt år allerede, hvor ble 2009 av? Her er litt om hva som har skjedd i 2009, men først et julekort 🙂

ØNSKER ALLE ET GODT NYTT ÅR OG MASSE SPENNENDE OPPLEVELSER I 2010 😀 !

Begynner å bli eldre så jeg vet ikke om jeg husker hva som har skjedd i 2009, men jeg skal prøve 🙂 Kun tatt med det som gjelder hundene og meg + bitte litt om Victor 🙂

Januar; Vel jeg starter bittelitt i 2008 for jeg må jo få med at vi hentet Fame i romjulen 2008 🙂 Var i gang med siste halvår av min utdannelse som hundefysioterapeut. Jeg var i Førde i slutten av januar og holdt et videregående kurs i agility.

Februar; Kjetil og jeg har vært sammen i 13 år. Presenterte CASE’en min i forbindelse med studiene mine. Nok en gang takk for at du stilte opp med Quanta, Aina. Kjetil begynner på valpekurs med Fame.

Mars; Démi 1 år (7. mars). Démi og jeg går på agilitykurs med selveste Silvia Trkman, første agilitykurset for Démi. Hører på et foredrag med Dag Erik Pedersen. En søndag instruerer jeg agility i Eidsvoll.

April; holder foredrag i Drammen om hundemassasje. Feirer påsken på Sjusjøen på hytta til Malin og familie. EKSAMEN!! – bestått!  Starter på Etablererkurs. Begynner å jobbe som støttekontakt. Deltar på sporkurs med Démi. Begynner å instruere agility i Drammen. Obelix 9 år, Cesar 7 år.

Mai; Fame blir 1/2 år. Instruerer i Drammen. Reiser til Kristiansand for å stille Démi. 10 års bryllupsdag. Er med å holder nybegynnerkurs i agility i regi av Din Beste Venn. Går to løp med Cesar på Oslo hundeshow og vinner hoppfinalen 😀 . Begynner å jobbe på Ørje dyreklinikk en dag i uken.

Juni; Victor er ferdig med 2. klasse! Démi adferdstest i forbindelse med fra Valp til voksen prosjektet hun er med i. Klipper ned pelsen til Obelix i håp om at det skal hjelpe på allergien hans. Hjørnetann problemet til Démi starter.

Juli; Victor blir 8 år! En uke agility i Arendal, er med som supporter. Holder foredrag om hundemassasje på NKKU sin sommerleir. Røntger hofte og albue på Démi – fri 😀 !

August; Er med og ser Kjetil og Fame gjete. Reiser 1 uke til Samos med Victor og Kjetil. Victor begynner i 3. klasse! Fame får første løpetid. Er med og holder nybegynnerkurs i agility i regi av Din Beste Venn. Holder videregående agilitykurs i regi av Din Beste Venn sammen med Marius.

September; Begynner å jobbe i dyrebutikken til Din Beste Venn. Holder agilitykurs i Drammen sammen med Kjetil. Reiser til Østerrike sammen Inger Esther og Malin for å være supporter under VM i agility. Øyelyser Démi og Obelix.

Oktober; Köhrung i Tyskland med Démi – godkjent! Démi får sølvtann og regulering.  Er på «Walking with dinosaurs» i Spektrum. Agilitykurs med Anja MacNeil, lånte Lucas.

November; «Monster Jam» i Stockholm med Victor og Kjetil. Begynner å trene agility ukentlig med Rykkinn. Stiller Démi på NKK Lillestrøm, få cert mm! Fame 1 år.

Desember; Obelix trakk tre tenner og fikk påvist periodontitt og gingivitt + dårlig immunforsvar 😦 . Reiste til HUND2009, Stockholm for å stille Démi og se på Nordisk mesterskap i agility. Victor ferdig med første halvdel av 3. klasse! Skadet ryggen……..

Det var vel det jeg klarer å komme på.

STATUS OBELIX; det går både opp og ned med Obelix. Dagene er ikke enten gode eller dårlige, men de er både dårlige og gode, på samme dag. Skal til full sjekk førstkommende torsdag, håper det meste er bedre da…

 

7 kommentarer

Filed under Diverse

7 responses to “Julekort, året som har gått, status Obelix

 1. Jeg sender mange gode tanker til Obelix 🙂

 2. Godt nytt år til dere også
  Fin oppsumering av året 🙂
  Sender også gode tanker til den fineste sheltien 🙂

 3. Godt nytt år! Krysser fingre for Obelix og torsdag!

 4. LeneogLeo

  Dere har hatt et aktivt 2009 :-)! Håper du får noen beroligende svar på torsdag, tenker på dere!

 5. Hei, og godt nytt år! Fantastisk oppdatering:) Vi sees vel om ikke så alt for lenge, venter i spenning på deg og lille Demi…..

 6. Fantastisk oppdatering av året – utrolig at du husker alt – takk for fin skriving.
  God bedring med godgutten – tenker på ham – klem

 7. Elin, Thera og Trixie

  For en flott oppsummering av året Beate, for en hukommelse. Håper helsen til Obelix blir bedre med akupunktur, krysser fingrer :-)))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s