Trening Rakkestad og røntgen

Endelig! 😀 Endelig var det mildt nok til å kunne trene 🙂 Vel, ryggen er ikke helt bra, men enkelthindertrening skulle vi vel klare?

Agilitytreningen som var planlagt for desember og frem til nå er ikke akkurat blitt som forventet, både kulda og dårlig rygg har satt en kraftig stopper for det 😦 Men idag var det endelig en mulighet for å trene i drivhuset! Tror det er første gang på ukesvis at gradestokken viste mindre enn -10 grader! Det varierte mellom -6 og -7 når jeg gjorde klart for avreise til drivhuset. Gikk først en lengre tur enn vanlig med alle hundene som var hjemme (ikke Fame) for å få best mulig oppvarming, Démi hadde også BOT dekken på.

Som sagt så henger vi langt etter på slalåmtrening først og fremst fordi vi måtte endre innlæringsmetode pga at vi måtte flytte inn mm, men vi har nå jobbet noen kvelder i kjelleren med en 6-pinners slalåm med bøyler. Vi startet der og endte tilslutt med kun bøyle i start og slutt. Dessverre så får jeg ikke trent noe særlig fart for rommet er ikke stort nok, og det er heller ikke plass til mer enn 6-pinner. MEN endelig i dag var det mulighet til å trene i drivhuset! Lekte litt med Démi først, sendte henne et par ganger gjennom buet rør med høyre- og venstreføring for å se om hun synes det var kaldt, har vært veldig plaget av kulda. Det var ingen tegn til at hun synes det var kaldt, ville bare jobbe for å få pipeballen 😀 Utfordring er jo å se noe som helst når hun gjør alt for å få pipeballen….

Startet så med 6-pinner slalåm med bøyle i start og slutt, høyre- og venstreføring – gikk veldig bra. Fikk også bedre fart nå da jeg kunne kaste ballen etter slalåmen, ingen vegg der nei, hihihihihihi……. Tok så noen repetisjoner med 8-pinner, fortsatt bøyle i start og slutt – gikk også veldig bra. Så var det full slalåm – 12 pinner – med bøyle i start og slutt, og hun tok hele 🙂 . Ikke med noe særlig fart, men det kommer med trening. Repterte 12-pinner flere ganger med både høyre- og venstreføring, fremadsending mot slalåmen, og det gikk ganske bra – hun feilet selvfølgelig noen ganger, men det meste gikk bra. Må si meg fornøyd med treningen da dette er første gang hun går 12-pinner slalåm. Tok så buet rør og hjul med litt forskjellig handling og det gikk bra, hun var veldig ivrig! Er lenge siden vi har trent felt og det så jeg tydelig når jeg tok stigen noen ganger. Démi er på felt, men ikke sånn som jeg ønsker, må nok et hakk eller to tilbake her 🙂 , og noe av det kan jeg heldgivis gjøre hjemme – takk for tipsene Solveig! Er jo helt klart ingen garanti for at det ikke skal bli kaldere igjen 😦

I formiddag var jeg og tok røntgen av korsryggen. Vet jo fortsatt ikke hva som gjør at korsryggen er vond, og uten røntgen sier legen at jeg ikke skal ta noen behandling som innebærer manipulasjon, og det er jo det jeg trenger 😦 Fikk beskjed om at jeg skal få svar i løpet av 2-3 dager, venter i spenning…………….

5 kommentarer

Filed under Agility trening

5 responses to “Trening Rakkestad og røntgen

  1. Dette ser jo svært så lovende ut!! Flink pike som trener det. Nå er det bare ryggen igjen, håper at det går bra med den også.

  2. Krysser fingrene for at ryggen din vet å oppføre seg skikkelig !! 🙂

  3. Flott at slalomtreninga begynner å funke – ikke noe som er bedre enn det. Forstår godt frustrasjon over lite inne-trening. Jeg føler meg veldig priviligert som har alternativer selv.
    Krysser fingrene for at du snart er 100 % i ryggen igjen. Fortsatt god trening og god bedring, lille venn. Stoooooooooooor klem fra meg til deg.

  4. Så flott å ha et drivhus å trene i på dagtid og ellers også, uten tidspunk. Det høres jo lovende ut den slalomen deres, blir morsomt å se på trening. Ha god bedring med ryggen.

  5. Det skal IKKE bli kaldere igjen! Utrolig hva man kan trene hjemme på et lite rom når det gjelder agilitytrening 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s