Trening Rakkestad

Det var utrolig hyggelig å ha selskap på treningen, og attpå til av gubben 😀

Blir mye repetisjon på det samme i bloggen for tiden, men det får det jo bare bli. Ryggen, ja den er jo ikke fortsatt bra så det ble litt begrenset hva vi kunne trene på handlingsmessig., men det er jo utrolig mye man kan trene på selv om man ikke er helt i 100 😀

Planen i dag var å trene på;

 • Slalåm
 • Stigen
 • Vippe
 • Handling (modifisert kombinasjon fra CleanRun-boka)

Først må jeg si at det var kjempe hyggelig å være to på trening i dag, det er så greit med et ekstra par øyne 😀

Slalåm; kjørte noen repetisjoner på 12-pinner med bøyle på inngang og utgang. Démi går hele, men med litt varierende fart. Det har utrolig mye å si hvordan jeg oppfører meg, veldig var for variasjon fra meg, men med litt mer trening blir det borte. Må passe på at ikke gjør henne avhengig av meg, men la henne ta den selvstendig. Prøvde et par ganger med hjulet foran og hun tok alle inngangene med stor fart og ingen nøling 🙂 Hjulet feilet hun heller ikke på. Slalåmen har vi masse igjen å jobbe med, men det går fremover.

Stigen; selve stigen er jo ikke noe problem, men det er disse feltene da 🙂 Démi og jeg blir liksom ikke helt enig hvordan vi skal gjøre det 🙂 , men vi kommer i mål før eller siden – hit et steg, og dit et steg…..

Vippe; en stund siden vi har trent på den og her MÅ jeg kjøre masse mengdetrening for å få opp selvtilliten til Démi, men først skal jeg gå to steg tilbake i treningen for å forsikre meg om at Démi forstår hva jeg forventer her.

Handling; jeg har jo tre CleanRun bøker med masse kombinasjoner for delt på hoppkombinasjon, slalåm kombinasjon og feltkombinasjon. Jeg valgte en hoppkombinasjon som jeg modifiserte litt da jeg ikke klarer helt å løpe og svinge så bra på kroppen. Kombinasjonen ble som følgende;

Fulgte først de runde hvite tallene – gikk så det suste og Démi hadde flott kort sving ut av røret 🙂 Testet litt forskjellig timing på City-kommandoen min, og det er utrolig viktig at jeg sier det tidlig nok. Var rimelig optimistisk når jeg skulle prøve å følge de svarte sirklene, men nei, her gikk det helt galt. Démi snudde stadig mot venstre selv om jeg gikk mot høyre og ga City-kommando. Nok en gang var jeg veldig glad for å ha Kjetil der, jeg sto helt feil med kroppen. Da fikk jeg nok en gang bevis for at kroppen overstyrer kommandoer 🙂 Plassert meg mer korrekt i forhold til hvor jeg skulle og da gikk det bedre, men fortsatt nøler Démi litt når hun skal mot høyre. Hmmm, hørtes kjent ut, ikke sant Solveig. Mener Obelix hadde samme utfordring, men motsatt side. Ellers,kanskje det rett og slett har noe å si at jeg ikke kunne løpe i det hele tatt, men stoppet opp mellom hinder 1 og 2……

Avsluttet med de røde  numrene og hu hei hvor det gikk 😀 ! Testet igjen litt forskjellig timing og fy søren å gøy det er! Utrolig hvor mye tid man kan spare ved å få den timingen perfekt 😀 Dette skal vi trene mer på.

Ble tid til en liten hjemmetrening i dag også, en liten mikroøkt på felt og bujaboard 😀

5 kommentarer

Filed under Agility trening

5 responses to “Trening Rakkestad

 1. Gro

  Fin kombinasjon! Du er flink, er nok ikke lenge før du er i mål!!!

 2. Jeg er veldig missunelig på det ridehuset deres 🙂

 3. Mona

  Mikroøkter er bra!!

 4. Det er mye som høres kjent ut, ja, ikke minst det at hunden ikke gjør det du har tenkt når vi ikke greier bevege oss skikkelig…..

 5. Kari O

  Må se å få kommet meg en tur til Rakkestad!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s