Trening Rakkestad + supporter Follo stevne

Uken som nå er på hell har vært hektisk for meg medtanke på jobbing. Hun  jeg deler jobben med i dyrebutikken har vært på ferie, så har jeg vært i Oslo hver dag, ikke mye tid til agilitytrening da 😦 . MEN

det er noe som heter å trene på morgenen 🙂 Både onsdag og torsdag har det blitt tid til en liten treningsøkt. Fokus her har vært felt og litt på slalåm. Démi og jeg har som tidligere nevnt gått to steg tilbake i treningen for å forsikre oss om at vi begge er enige om hva det vil si å ta feltet. Foreløpig virker det som om vi fortsatt er on-track, men det vil tiden vise når det kommer mer fart, avstand, forstyrrelser osv. Har også kjørt noen få slalåmpasseringer og Démi går fint 12-pinner slalåm, men jeg ønsker mer fart og masse selvtillit fra hennes side. Begge disse tingene skal vi jobbe videre med på søndag + litt handling.

Lørdag var jeg på Follo stevne som supporter. Jeg var så heldig å få sitte på med Kari O. oppover, tusen takk for det Kari 😀 Det var utrolig gøy å se igjen agilityfolket, er jo nå snart to år siden jeg måtte pensjonere Obelix 😦 Det var mange kjentefjes, men også noen nye fjes. Det vi først og fremst kom for å se var jo debutantene som vi kjente, Elin med Trixie i mellom klassen og Ann-Cathrin og Chilli i klasse stor. De gjorde en fremragende innsats begge! Gleder meg til det blir min tur 🙂 Det var mange som gikk flotte løp og for å ikke glemme noen, eller som det heter «ingen nevnt, ingen glemt» 🙂 , sier jeg bare: GRATULERER!

I dag var det tid for trening i drivhuset igjen, og dagens agenda var som følgende;

  • Stige- og mønefelt
  • Slalåm
  • City- og highwaykommandoer

Stige- og mønefelt; Fikk litt hjelp av Kjetil her for å komme meg videre med felttreningen. Det gikk veldig bra 🙂 Vi fikk flere riktige feltpasseringer så det er helt klart fremskritt. Ikke 100% enda, men vi tok et stort skritt fremover 😀 Mønefeltet har jeg neste ikke trent på i det hele tatt, men kjørte samme opplegg der som med stigen og det ser ut som om Démi skjønte mer og mer – herlig! Tusen takk for hjelpen Kjetil!

Slalåm; nå går Démi 12-pinner så jobben vår fremover er mengdetrening for å øke selvtillit og fart. Jeg varierer også antall pinner, vinkler og hvor jeg er. Ble veldig positivt overrasket når Démi fullførte slalåmen når jeg løp forbi henne og slalåmen før hun var ferdig 😀 Kunne også ha ganske bra sideveis avstand, og Démi gjorde jobben sin uansett om hjelp løp eller gikk fort ved siden av – skikkelig fremgang 🙂 ! Hadde bøyle på inngangen hele tiden.

City- og highway kommando;  Føler at dette nå sitter bedre og bedre, men jeg oppdaget at jeg må trene mer på highway-kommando for foreløpig havner jeg såpass langt etter pga at jeg ikke klarer å løpe ordentlig, og da løper Démi utenfor siste hinder.  Hjalp en hel del med støttebandasje på kneet og korsett på korsryggen, men merker at jeg ikke klarer å ta skikkelig i. MEN med litt baklengskjeding først, gikk det knall bra 😀 !

3 kommentarer

Filed under Agility konkurranser, Agility trening

3 responses to “Trening Rakkestad + supporter Follo stevne

  1. LeneogLeo

    Støøtebandasjer er tingen, ingenting kan stoppe oss 🙂 Koselig å se deg igjen, mange som har nye hunder nå, gleder meg veldig til dere skal starte. Jeg synes nå det høres ut som Dèmi har god selvtillit allerede i slalåmen :-)!

  2. Hele bloggen smiler jo 😀 Hyggelig å treffe deg på stevne og deilig å ha deg til å passe på at vi får med oss det vi har kommet for å se 😛 Det er noen fordeler med å ikke greie bevege seg skikkelig også – hundene må lære mer selvstendighet 🙂

  3. Mona

    Veldig hyggelig med supportere!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s