Trening Rakkestad

Benyttet anledningen til å trene i drivhuset i dag også jeg 🙂 Fikk med meg Kjetil gjorde jeg også 🙂

Dagens agenda;

  • Felt
  • Slalåm
  • Boks

Felt; Gikk jo «back to basic» i går og det var jo lovende på feltplanken i kjelleren. I dag var det å overføre dette til stigen. Tok først bare å repeterte et par ganger på nedfeltet, det gikk bra. Så var det tid for hele stigen, og da var det ikke fullt så lett. Démi så ikke targeten første gang, la så en godbit på, og da så hun den 🙂 Repeterte noen ganger med både høyre- og venstreføring og Démi så targeten hver gang. Fikk hjelp av Kjetil så Démi fikk se at belønningen kunne komme når hun gjorde jobben sin selv om jeg lå bak 🙂 Kjetil tok også et par runder med Démi så jeg fikk forsikret meg om at resultatet ble som jeg ønsket – flinke Démi! Nå må bare den forb….. handleren hennes være KONSEKVENT !

Slalåm; Varierte frem og tilbake med antall pinner og kunne kanskje se at farten økte bitte litte grann……… Klarte å dra henne ut av slalåmen en gang, men ellers så fullførte hun uansett. Ene gangen løp jeg langt sideveis og løp også forbi hoppehindre etter før Démi var ferdig i slalåmen. Få ta med det positive her – hun fullførte slalåmen selv om jeg var langt unna 🙂 Beste måten å få henne til å øke farten er å «heie på henne» , lage lyder og «veive» med armene. Satser på at alt det kan fjernes etterhvert………………….

Boks; trente her på å variere mellom det å løpe rett frem, svinge til høyre, svinge til venstre. Det gikk veldig bra. Layering gikk faktisk også bra første gangen, men ikke etter at jeg hadde svingt noen ganger 🙂 Denne skal vi trene mer på.

1 kommentar

Filed under Agility trening

One response to “Trening Rakkestad

  1. Dette høres da veldig bra ut!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s