8/2-10 Trening Bygdø

Var igjen veldig usikker på om jeg skulle trene eller ikke på grunn av kulda. Det varierer jo så innmari bare på noen få 100 meter!

Det var -9 grader inne i ridehallen da vi kom tilbake for oppvarmingstur, og jeg bestemte meg for å trene og heller avbryte hvis enten Démi eller jeg slet med kulda. Veldig glad for at jeg tok den avgjørelsen for jeg er kjempe fornøyd med treninga 🙂

På trening i går var; Karoline m/Bliss, Nina m/Mikko, Elin m/Trixie, Kari m/Timo, Gro m/Izzy og Tilly, Katrine m/Rusken og Démi med meg 😀 Første kombinasjonen som vi (Gro, Katrine og jeg) begynte på, så ca ut som følgende (Karoline lagd den, jeg har prøvd å gjengi den etter beste evne 🙂 )

Jeg startet med 1-2 for å trene felt. Har ikke trent på stigen til Rykkinn på kjempe lenge, så jeg var veldig spent. Har som sagt hatt litt problemer med feltene den siste tiden, og etter «nyinnlæring» i uken som har vært var jeg kjempe spent på resultatet. Gro ble plassert ved nedfeltet, utstyrt med klikker. Første runde var jeg så spent at jeg glemte å vise at Démi skulle ta stigen, så hun løp etter meg 🙂 Neste forsøk gikk mye bedre, Démi hadde bra fart, plasserte seg i 2på/2av og senket hodet mot target – YESS YESS YESS, JIPPI, JIPPI!!!! Gro klikket og jeg kastet ballen. Jeg er sikker på at fra da og til slutten av trening så jeg slik ut 😀 !! Vel, var det en tilfeldighet eller ikke? Tok 5 repetisjoner til, både høyre- og venstreføring og alle satt!!! Siste gangen så det nesten ut som Démi «breaket» seg videre. Nå må jeg passe på at jeg begynner å holde henne bitte litt lengre før jeg slipper henne av feltet! Er bare SÅ herlig når ting løsner 😀 😀 😀 😀 Hurra for det å ha tålmodighet nok til å gå både 2 og 3 skritt tilbake, ha motiverende treningsvenninner rundt seg og ikke minst «sparringspartner»  Solveig 🙂 !

Så var det resten av kombinasjonen da. Startet med 3-8. Fant først ut at jeg skulle teste ut en Jaakotuss på hinder 5, men etter litt trening fant jeg ut at, ja det gikk bra med Jaakotuss på 5 når jeg skulle til hinder 6, men ikke når jeg skulle videre. Da ble jeg dårlig plassert og måtte gjøre skikkelig dårlig handling for å få til 7 og 8. Ja, det gikk feilfritt, men ingen god løsning. Det positive var at jeg fikk trent på Jaakotuss med Démi og hun husket det, gjorde det faktisk veldig bra. 6-13 gikk veldig bra, men jeg er fortsatt litt usikker på hvordan jeg skal handle Démi når jeg trer mellom hindre. Vi trener nå i ridehall og jeg vet av drivhus-treningen at Démi er raskere der og blir sannsynligvis det også når vi flytter ut. Må gå litt i tenkeboksen på den….. Vi fikk det til, men igjen, hadde det vært mer fart og mye handling etter 13, hadde det blitt en utfordring – må tenke på den. Slalåmen var kjempe morsom i dag, Démi tok inngangen flere ganger, vel og merke med bøyle, men hun misset noen også. Kjempe spennende å begynne å jobbe med slalåmen i «ukjente» (andre laget kombinasjonen) kombinasjoner 🙂 Jeg klarte til og med å dra henne ut av slalåmen med bra fart 🙂 Så det ser ut som om farten vil komme med mer trening og sikkerhet fra Démi sin side. Takk for et ekstra sett med øyne Katrine 🙂

Neste kombinasjon;

Denne så kjempe morsom ut! Hadde sett litt på de andre når de gikk den, og Karoline nevnte at mellom 3 og 4, hadde hun tenkt at vi skulle trene bakbytte. Var dessverre ikke så flink til å dele opp denne banen, for det fløyt så bra :-), dårlig unnskyldning………… Startet med 1-12 og det gikk bra, men jeg glemte et par kommandoer, bla. «yes» og «mi». Når de kom på ble det enda bedre, Démi følger meg veldig bra, det er «bare» å vise riktig, hihihihihihi……… Fra 12-13 ble det litt vel utfordrende for Démi, trodde jeg. Ja, det var en vanskelig slalåminngang og hun tok den ikke «rett på», men med litt tålmodighet og riktig plassering fra min side, tok hun inngangen! Takk for tipset Karoline 🙂 13-18 gikk super bra, til og med med blindcross mellom 16 og 17 – flinke Démi 🙂 Tusen takk for MASSE bra hjelp Gro!

3 kommentarer

Filed under Agility trening

3 responses to “8/2-10 Trening Bygdø

  1. Jeg har treningsabstinenser !!!

  2. Herlig med treninger når du jubler etterpå – det reddet dagen 🙂

  3. Er det trening på tirsdager?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s