15/6-10 Trening Askim

Tid for trening, YES 😀 !

Tilstede i dag; Yvonn m/Fancy og Bella, Bodil m/Tiril og Zara, Lise m/Timmie og X, Anniken m/Scott + 1 (husker ikke navnet), Marianne m/Gorm, Dagmar m/beagle, Lisbeth m/Wheaten terrier også Démi og meg 🙂 På gruppa mi var Lise, Anniken og Lisbeth.

Første kombinasjonen vi gikk så sånn cirka ut som dette;

Jeg satte igjen Démi i starten og gikk tilbake og belønnet noen ganger bare det. Må huske å fortsette med det for hun er så superflink til å stå og vente på klarsignal i konkurranser, må ikke miste det 🙂

Som sagt, satte igjen Démi i starten, plasserte meg så at jeg skulle lage en fin sving for Démi slik at hun så linjen mot hinder 3 rett før hun skulle satse på nr. 2. Problemet var bare at jeg snudde meg litt for langt (ryggen mot Démi) og da «detter» venstre armen ut. Må ikke glemme å vise linjen fra start – takk for hjelpen Yvonn 🙂 Fikk en kjempe fin linje mot 5 ved å allerede på 3 bruke venstre armen og så rygge bakover mot 4 – flinke Démi! Før hun satset på 6 sa jeg «Gå slalåm» og hun gikk som en drøm 🙂 7-11 gikk veldig bra, Démi fikk fine svinger. Sendte henne på stigen og hun tok feltet, men ikke helt som jeg ønsket. Grunnen til det er nok at jeg begynte å handle 13 før hun var ferdig med stigen så hun ser på meg istedenfor å «nikke». Tok 10-12 igjen og da fortsatte jeg rett frem  etter stigen og da tok hun feltet som jeg ønsket 🙂 For å teste handlingen på resten satte jeg Démi igjen etter stigen og fortsatte derfra. Litt stor sving etter 14, men med litt bedre timing fra min side på runde 2 ble 13-16 veldig bra 🙂

Neste kombinasjon var sånn cirka som dette;

Her ble det mulighet for å teste litt «finsk-handling», både snutebytte og jaakotus alla jaako 😀 (den passer nok meg best). Så lenge jeg handlet med oppreist rygg gikk det bra – flinke Démi! Fikk også bevist at armen inntil kroppen betyr at Démi skal komme til meg, hun gjorde det en gang mellom 4 og 5!! når jeg trakk til meg armen 🙂 Flinke Démi. Mønefeltet gikk bra, men føler at hun går veldig sakte ned når hun skal gjøre 100% riktig, må jobbe videre med dette. Hverken pølse, vippe eller hjul var noe problem. Démi ruler 😀 !

Må jo bare ta med til slutt av Démi tok ALLE feltene i dag, ingen flying off! Nei, hun tok ikke alle 100% riktige, men det var felt alle gangene og det er stor fremgang 🙂 Gleder meg til neste trening!

1 kommentar

Filed under Agility trening

One response to “15/6-10 Trening Askim

  1. Hmmm – hvor var det du gjorde jaako-tussen her, tro….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s