10/8-10 Trening Skui

I dag måtte jeg bare teste ut noe som jeg ikke fikk prøvd ut på Midnattsolhoppet 🙂 Er foreløpig ikke god nok til å se løsninger når det gjelder «finske-handling», men nå skulle jeg i hvert fall se om det jeg hadde tenkt ut funket…….

Tilstede på trening var Gro m/Izzy og Tilly, Elin m/Trixie, Ann-Cathrin m/Chilli og Démi og meg 🙂

Jeg bygget to kombinasjoner, en hvor jeg kunne trene felt, og en kombinasjon hvor jeg tok ut deler av en hopp 2 bane fra Midnattsolhoppet, sånn cirka i hvert fall 😀 ;

Her trente jeg på slalåminnganger/fart i slalåm, samt felt både på møne og stige. Feltene går nå ganske bra med target, men jeg klarer ikke å få frem den toppfarten på trening som Démi hadde i siste konkurranse. Tror kanskje det har noe med fløyta på konkurranser å gjøre, skal teste ut det på neste trening. Tror forresten jeg mangler noe hoppehindre her, men samme det. Jeg trente også på «V-set» og det har jeg ikke trent siden kurset i Odalen. Måtte frem med ballen i hånden, og da skjønte Démi hva jeg ville. Hjalp jo ikke akkurat at jeg hadde satt et hinder rett ved slalåminngangen 🙂 Klasse 3 fikk nemlig det på sin hoppbane på Nes, hadde jo lyst å teste det med «V-set», og det gikk tilslutt, etter mange repeptisjoner……………………..

Neste kombinasjon, del av hopp2 bane fra Midnattsolhoppet, sånn cirka…………

Den «store 😀 » testen var kommet. Det jeg «misset» litt på i dette løpet (ligger på et tidligere blogginnlegg) var mellom 6 og 7. Démi holdt på å fyke forbi 7 for jeg var plassert helt feil og visste alt for sent linjen hvor hun skulle 😦 Og ja, ca 1 uke etter at vi kom hjem…..satt jeg å kjørte i bilen og satt og tenkte på dette løpet og hvordan jeg kunne løst det bedre – ja, jeg er gal 😀 agilitygal 😀 . Nå skal det sies at vi vant denne klasse og gikk feilfritt, men løsningen var ikke bra. I hvert fall, jeg kom plutselig på noe vi lærte på kurs i Odalen – «halvjaako» 😀 , var det ikke det Jan Egil kallte det 😀 …. Vel, klart for test. Viste Démi mot en Jaakotuss på nr. 6, men istedenfor å fullføre den med å hente henne opp på høyre arm, pekte jeg med høyre arm 90 grader – mot 7 – det funket 😀 !! Og det funket veldig bra 😀 ! Håper jeg klarer å se sånne løsninger «litt» tidligere etterhvert.

PS! Fikk jo til to bra (i mine øyne 🙂 ) Jaakotuss på Nes, hvor jeg tjente en del tid, så det går fremover her også, hihihihihihi

2 kommentarer

Filed under Agility trening

2 responses to “10/8-10 Trening Skui

  1. Synd jeg ikke fikk vært med, men håper du kommer snart igjen! 🙂

  2. Jeg kan visst skrive akkurat det samme som Kari, pluss at jeg lurer veldig på hvor du trente V-set ….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s