3/9-10 Hjemmetrening

Tid for trening i hagen. På agenda var det både felttrening, serpentiner og svinge etter rett rør, disket nemlig på det i Fredrikstad.

Felttreningen går jo bra hjemme, med target – så målet nå er jo å få bort targeten, eller rettere sagt å variere mellom med og uten target. Er veldig sjelden Démi feiler på felt når jeg trener hjemme og i Askim, men det er som sagt med target. Har en jobb å gjøre i vinter!!

Satte opp serpentiner for jeg trenger å få trent mer på at Démi skal forstå når hun skal ta hindrene «vanlig» og når hun skal gå mellom. Har trent veldig lite på dette, men det var overraskende å se hvor lett hun tok det. Veldig viktig at jeg er konsekvent på dette! Det som er mest utfordrende er å time det riktig, klarer jeg timingen, går Démi supert 😀 !

Så var det rett rør og sving etterpå. Satte opp et rett rør med hoppehinder bak, og jammen er Démi flink til å søke frem! Måtte jobbe som en helt (LES: vende ryggen til, pipe med leken hennes) for å få snudd henne.  Testet litt forskjellig og det er helt tydelig at det hjelper utrolig mye hvis jeg bremser farten min etter at jeg har sagt «gjennom». Klarte å svinge henne både til høyre og venstre OG sende henne rett frem 🙂 Må jobbes mer med, ønsker jo at det skal gå mest på handling, ikke masse skriking 🙂

I morgen er det konkurranse, spennende…………. 🙂

1 kommentar

Filed under Agility trening

One response to “3/9-10 Hjemmetrening

  1. Godt du fikk presset inn litt trening før konkurransen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s