Julekort og året som har gått – 2010

Da er det ikke mange dager igjen av 2010, og det har vært et år med både oppturer og nedturer.

Først et julekort  av alle «barna» mine – er liksom en som mangler, sukk…….;

Så tilbake til oppsummering av 2010;

JANUAR; Obelix er bedre 🙂 Fortsatte agilitytrening med Démi både i ridehuset på Bygdø og i drivhuset i Rakkestad. Ikke klar for å debutere enda, så jeg var kun supporter på Follostevne. Var på agilitykurs med Jenni Lehtinen i Odalen, var fryktelig kaldt, men Démi var kjempe flinke 🙂 Fikk beskjed fra legen at jeg har gallestein, men de gjør ikke noe med den da jeg ikke er dårlig nok.

FEBRUAR;  Kjetil og jeg har vært sammen i 14 år! Det ble agilitytrening i februar, både i drivhuset, hjemme i huset og på Bygdø. Var å gjestetrente på Kløfta sammen med Stine. Tid til agilitykurs  ble det også, denne gangen med Peter Holmberg som instruktør. Det var bitende kaldt….brrr……

MARS; Démi ble 2 år, og vi debuterte i hopp dagen før 2-års dagen hennes, og vi vant 😀 Eller så var det agilitytrening i drivhuset og Bygdø. Jeg fikk treningsbesøk i drivhuset både av Kari, Gro og Malin 🙂

APRIL; Obelix 10 år og Cesar 8 år. Jeg instruerer agility Drammen. Trener agility stadig flere steder; Skui, Rakkestad, gjestetrening på Hjørgunn og første utetrening med Rykkinn. Debuterer i agility og på lag. Fikk nok et napp i hopp og ellers fungerer Démi veldig bra, men jeg må løpe fortere og reagere raskere 😀 Var nysjerrig på et feltkurs Karine Hauan skulle holde, og siden jeg er så sær når det gjelder trening av egen hund, stilte jeg kun som observatør 🙂 Tradisjon tro ble det påsketur til hytta til familien Waldenstrøm på Sjusjøen. Største sensasjonen i april var nok at jeg var ute og jogget!!

MAI; Kjetil og jeg har vært gift i 11 år! Det var en del stevner denne måneden Mossestevnet, Nordkisa, Kristiansand og Oslo hundeshow. Démi begynner å øke farten og feltene blir verre og verre! Det resulterer i hjemmetrening! Trente på Skui. Gikk på et kjempe bra kurs hos Jenni og Jan Egil i Odalen «agility power weekend». Gro og jeg bodde på hytte sammen og hadde det utrolig morsomt!  Yvonn var på samme kurs og camperte i bobilen rett ved hytta vår.I Kristiansand stilte jeg  Démi og hun fikk nok et CERT 😀 Gro og Izzy var med på Kristiansandturen og hele familien Harms + Gro og Izzy leide hytte. Vi var så heldig å få besøk av Kirsten, Kenneth og Mads. Kjempe hyggelig tur!

JUNI; Victor ferdig med 3. klasse ! Kjetil bursdag 🙂 ! Mine foreldre feirer gullbryllup! Agilitytrening i Askim og hjemme. Igjen var det agilitystevner, var på Nes stevne og NKK Drammen. Stilte Démi i Drammen og hun fikk sitt 3. CERT og ble dermed Norsk Utstillingschampion 😀 Var også på et super bra agilitykurs med Jaako og Janita fra Finland. Démi kan så utrolig mye bare jeg gjør jobben min! Jeg holder nybegynnerkurs i agility i regi av Din Beste Venn. Kjetil klarte VM uttaket og skal til VM i Tyskland!

JULI; Victor blir 9 år! Denne måneden dreier seg mye om agility, nok en gang, var både på Fionia Cup (Danmark) og Midnattsolhoppet i Tromsø. Igjen imponerer Démi meg, utrolig hva hun klarer selv om jeg kløner 🙂 Démi tok tre napp i hopp2 i Danmark så neste gang vi konkurrer i Danmark må vi gå i hopp3 enten vi vil eller ikke 🙂 Fikk to napp i agility1. I Tromsø ble det fire napp i hopp2 🙂 og flyvende felt 😦 Få deltakere, så det ble likevel mange premier, morsom tur!

AUGUST; Victor begynner i 4. klasse! AGilitytrening i Askim. Et par stevner til; Fredrikstad og Nes stevne. Holder nybegynnerkurs i agility i regi av Din Beste Venn.

SEPTEMBER; Agilitytrening hjemme og i Askim. Agilitykurs med Peter holmberg som instruktør. Det er agilitykonkurranse i Askim, men siden jeg er medlem i Indre Østfold hundeklubb skal jeg jobbe. Reiste til Finland for å parre Démi med en flott finsk kromfohrländer som heter Totti. Dessverre ble det ikke noe av det 😦 Var agilitykonkurranse i Nydalen i Oslo.

OKTOBER; Denne månenden ble  en tøff måned da jeg måtte gjøre et følelsesmessig jævlig valg, la Obelix slippe.  Verdens vakreste blue merle sheltie ble avlivet 8. oktober – savner deg utrolig mye Obelix!!

Sukk 😦

Eller så hadde jeg bursdag i oktober, trente agility på Rykkinn, Hjørgunn og Askim. Konkurrerte i Tønsberg. Reiste til agility VM med agilitylandslaget og Inger Esther.

NOVEMBER; Fame 2 år! Agilitytrening Rykkinn og Hjørgunn. Agility NM, Démi debuterte i lag NM og gjorde alt jeg ba om. Selv om det ble disk på Démi og meg, endte laget på sølvplass :D! Fame sine hofter og albuer var frie = A 😀

DESEMBER; Victor er halvveis i 4. klasse! Ingen agilitytrening 😦 først på grunn av kulda og deretter på grunn av kennelhoste som Démi og Fame fikk fra Dogs4All 😦

Agilitymessig har det jo vært et bra debut år med Démi; fikk raskt alle tre nappene i hopp1, og har også klart alle nappene i hopp2 så vi er egentlig klar for hopp3, men føler at vi må komme oss opp i agility2 først og der har vi bare et napp på grunn av feltutfordringene våre. Men vi jobber med sakene og det var 90% treff på feltene i NM så vi er på rett vei. Har søkt rekruttprosjektet i 2011 så det blir spennende å se om vi kommer med der. Har ikke satt opp en liste med mål, men agilitymessig er det å ha det gøy når vi går agility, og gå flest mulig feilfrie løp!

FORTSATT GOD JUL OG TAKK FOR DET GAMLE ÅRET ! 😀

7 kommentarer

Filed under Diverse

7 responses to “Julekort og året som har gått – 2010

 1. Flott oppsummering av flott år 🙂 🙂 Selvfølgelig kommer dere med på rekrutten!

 2. Et år med både opp- og nedturer, slik det skal være;)
  Vi snakkes på Moelven? Ha en fortsatt fin romjul!

 3. Fin oppsummering ! Håper dere har en fin romjul og ønsker dere Godt nytt År. Håper vi sees ofte på trening neste år. (og stevner)

 4. Veldig fin oppsummering 😀
  Synes dere burde komme med på rekrutten 😀
  Håper vi får til en trening og/eller tur på nyåret!
  Ønsker dere ett godt nytt år

 5. Solveig

  Flott oppsummering! Den ble virkelig en vekker når det gjelder å huske hvor kort det er siden dere startet og hvor flinke dere har blitt 😀

 6. Godt Nytt År til deg og dine Beate 🙂

 7. monica

  Så kul att läsa uppsummering av året som har gått. Ett riktigt Gott nytt år till er alla två och fyrbenta. kram Monica

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s