21/1-11 Trening Rakkestad

Jeg var så heldig at Yvonn og Fancy tok seg en tur til Rakkestad 😀

Vi satte først opp denne kombinasjonen;

Alle nummereringene startet med røde nr 1. og 2. Utrolig artig å trene med samme kombinasjoner hvor jeg tilstadighet skifter retning. Det kommer så tydelig frem at timingen min ofte er for sen, ikke det at vi «disker» på treningen hele tiden, men linjene til Démi blir for dårlige. Likevel fikk vi til mye bra, dette skal jeg jobbe mer med. Når det gjaldt runde nummereringer testet jeg både det å gå i fra i starten, og å starte sammen med Démi, testet bakbytte/presse linja, og det å være i forkant. Gjør jeg som jeg skal går Démi veldig bra. Démi tok også røret bra, men hun ser for ofte på meg før hun går i røret, spesielt når jeg har henne på venstre side av meg, og det er snakk om høyre rørinngang (ble det forståelig tro..) Må trenes mer på. Svarte firkanter gikk superbra, hvite firkanter – nr. 7 skjedde det igjen, les setningen over…….

Neste kombinasjon vi satte opp var;

Jeg har lenge tenkt å trene på serpentiner, både «vanlig» og «tre i mellom». Det er bare så gøy å se hvor fint Démi følger meg og tar hindrene riktig med bare enkle håndbevegelser 🙂 flinke Démi! Det jeg sliter mest med er å være konsekvent i hvordan jeg viser at Démi skal gå i mellom og hva jeg gjør når hun skal gå «vanlig». Jeg har bestemt meg for å gjøre det annerledes enn det jeg gjorde med Obelix og det er ikke lett å endre på 😦 MEN når jeg gjør som jeg har bestemt meg for, virker det som Démi skjønner det. Her trenger nok jeg mer trening enn Démi……. Tok også en variant med hvite runde nr. 1 – 2 -3 – 4 – 5x, samt svarte runde nr. 1 – 2 – 3 – 4 – 5x. At det gikk bra er kun takket være Démi som klarte å lese meg tidsnok selv med dårlig timing 🙂 Tenk hvor bra det kan bli når jeg timer riktig…………..

Avsluttet treningen med en fartsbane og jeg skal jobbe mer med highway-kommandoen min for Démi går fortsatt betraktelig raskere når pipeballen ligger i enden enn når jeg kaster den. Tusen takk for en superbra formiddagstrening Yvonn, alltid inspirerende å trene sammen med deg 😀 ! I morgen er første agilitykonkurranse for oss i 2011 sesongen og vi har to mål – 1) gjøre vårt beste – full skjerpings og 2) ha det gøy 🙂

Legg igjen en kommentar

Filed under Agility trening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s