22/1-11 Follostevnet

Da var det tid for å starte konkurransesesongen i agility 2011 😀

Målet i dag var å gjøre vårt beste (full skjerpings :-)) og ha det gøy! I og med Cesar hadde hviledag, ble det sent oppmøte på Kjetil og meg, ja Victor var også med. Deilig å ikke måtte reise i 6-7 tiden 🙂 Her kommer referat fra løpene til Démi og meg.

Agility 1 mellom – dommer Per Berg Kirkevold; banetegningen er etter hukommelse 🙂 og jeg får den ikke helt til å stemme, men pytt pytt, noe er i hvert fall sånn nogenlunde riktig 🙂 Mente at lengden var med, men husker ikke hvor…..

Démi var klar for å konkurrere i dag og hadde virkelig på 5 giret 🙂 Hindre 1-4 er en start jeg må trene mer på, Démi får for stor bue mellom 3 og 4.  5-6 gikk bra, krysset bak 7 funket supert 🙂 8-12 gikk bra, men mistet Démi litt etter 13 så det ble en stor sving, resten gikk veldig bra, inklusiv stigefeltet 🙂 Resultat: 0 feil, 1. plass – napp nr. 2 

Lag mellom – dommer Per Berg Kirkevold; samme her, sliter virkelig med å huske banen nå i etterkant, må begynne å tegne dem opp – begynner å bli gammel………..

Vurderte sterkt om jeg skulle gå på høyre side av pølsa for å trekke Démi mot røret når jeg sto på startstreken, men valgte å gå som briefet……. Nå hadde Démi satt inn 6. giret så det vare bare å henge i!!! Fikk stor sving mellom 3 og 4 igjen 😦 Ble stående for lenge ved hinder 4 så når Démi kom ut av pølsa var jeg bak henne og hun så på møne og røret og skjønte ingenting, hvor var jeg  😦 Hentet henne tilbake og fortsatte fra røret. Fikk henne fint inn i riktig rørinngang (nr. 8 ) og det gikk fint videre 🙂 Nesten 90 graders inngang på mønet og overraskelsen ble derfor stor da Démi hoppet over toppen av mønet og landet på nedfeltet – her har vi virkelig noe å jobbe med, men er det mulig med sånn fart over møne fra så skråvinkel 🙂 Resten gikk supert og igjen et veldig bra stigefelt 🙂 Resultat; Démi og jeg en vegring, laget 3. plass totalt.

Hopp 2 – dommer Per Berg Kirkevold; denne disket jeg, og den husker jeg mer av, men fortsatt litt usikker på vinkler å sånn, men jeg husker jo hva som gikk galt………….

Litt av en fart man kunne få i starten her gitt, var veldig spent medtanke på  farten til Démi i forrige løp. Satte igjen Démi, og stilte meg opp mellom hinder 2 og 3. Inngangen til røret (hinder 6) var veldig skrå, så for å ikke få nok en kræsj i rørveggen for Démi (skjedde to ganger på stevne i fjor) hadde jeg tenkt å lage en liten sving i forkant, men i det jeg tenkte det forsvant Démi inn i røret 🙂 Tenkte et tiendels sekund på at jeg måtte handle videre, men gjorde den fatale feilen at jeg ikke dobbeltsjekket hvor jeg sto. Sto 1 meter feil og sendte derfor Démi rundt hinder 7 istedenfor over og hun hoppet mot meg. Ville ikke korrigere bare fortsette videre. Jeg var «ute av linja» til Démi noe som resulterte i feil rørinngang på 9. Fortsatte videre som om ingenting var feil, og så kommer handlingsblemma. Skulle handle Démi mellom 12 og 13 med å svinge armen over 13, og SÅ blindbytte, men jeg fullførte ikke svingen med armen så Démi smatt i pølsa istedenfor 13, ja – hun føyk langt unna – min feil 😦 når jeg er så dum å holde armen ute så får jeg ta konsekvensen av det – jeg begynte å le, men fortsatt lik vel på 14. Husket å ta en jaakotuss på 15 – fungerte super bra 😀 – ja klarte i tillegg å huske highway-kommando på 16 og Démi snudde seg ikke EN gang!! Etter hinder 20 så hun til høyre, til venstre, til høyre, rett frem, på osv osv… HVOR VAR BALLEN HENNES?! 😀 Fikk pipeballen utenfor ringen – kjempefornøyd!! Démi ruler!!!

POSITIV LISTE – DÉMI HADDE;

 • ALLE FELTENE 😀
 • 100% fokus 🙂
 • super fart 🙂
 • ingen tjuvstarter 🙂
 • bra respons på Highway-kommandoen 🙂
 • Må ta med en positiv ting på meg selv – fortsatte å jobbe selv etter disken og fikk testet ut det jeg ønsket å teste 🙂

KONKLUSJON – Vi er på rett vei treningsmessig :-), og det er et par ting jeg må huske på på hver trening fremover;

 • fortsette å jobbe like målbevisst med feltene
 • timingen min må være bedre, enda tidligere ute – Démi trenger det for å få bedre flyt i banene

Gleder meg utrolig mye til neste trening, og ikke minst Moelv om 14 dager 😀

7 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

7 responses to “22/1-11 Follostevnet

 1. Gratulerer så masse med 1. plass og napp!:)

 2. Grattis med en flott åpning på agilityåret 2011. Tror dette året kommer til å bli suuuuuupert:)

 3. Gratulerer med 1. plass og bra gjennomført felttrening!!!

 4. Veldig bra Beate 😉

 5. Gratulerer så masse! Håper jeg får sett dere i aksjon en gang! 😉

 6. Gratulerer så mye med 1 pl. og napp, dere ruler:-))))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s