24/1-11 Trening Hjørgunn

I dag var vi ganske mange på trening, 10 hunder og 8 førere 🙂

På min gruppe var Josefine, Mette, en med Groendal som jeg ikke husker navnet på og meg da 🙂 På den andre gruppa var Anja, Yvonn, Hilde og Linn. Gruppa jeg var på startet med denne kombinasjonen ( er ikke sikker på om det var Yvonn eller Anja som hadde med kombinasjonene idag);

Startet med 1-7 og det gikk veldig bra. Tok så 8 – 16, men slet litt med 12-13 da jeg er litt for utålmodig så Démi hopper over pinne 2, jeg sto da cirka ved pinne 4 når jeg sendte henne inn. Gikk bra når jeg hadde is i magen, LES: sto stille OG oppreist, helt til Démi hadde passert pinne to. Tok en «flipp» fra 13-14, flinke Démi 🙂 Glemte å bruke highway-kommandoen på 14-16, men Démi hadde likevel bra fremdrift. Ser ut som om Démi har begynt å få rimelig bra fart i slalåmen, men det er mer å hente der, må trenes mer på.

Andre kombinasjonen vi gikk var denne;

Startet med å kjøre 1-7 (med target på møne) og det gikk ganske bra. Når jeg lagde litt sving før hinder 2 fikk Démi enda bedre linje mot møne. Kunne fint sende Démi på møne mens jeg nesten sto stille slik at jeg fikk krysset bak – flinke Démi 🙂 Hun så ikke på feil rørinngang på 4, for når jeg gjør jobben min, LES: er på riktig side, gjør Démi som hun skal. I og med at jeg da var helt borte ved hinder 4, søkte Démi mot meg når hun kom ut av røret og jeg hadde ingen problemer med å sende henne inn i det rette røret (5).  Rundt kommandoen fungerte supert på 6 og 7-9 gikk veldig bra. Démi tar feltet alle gangene, men kun 60% med «nikk», MEN det er fremgang 🙂 9-10 tullet jeg litt, jeg krysset bak og det synes Démi ikke var noe særlig så hun snudde midt inni røret og kom ut igjen. Fikk tips fra Yvonn om å blindbytte mellom vippe og rør for å komme på riktig side, for når jeg gir «vent»-kommandoen på vippa så har Démi fått en oppgave og jeg kan skifte side. Det fungerte supert – takk for hjelpen Yvonn 😀 ! 11-13 var det ikke noe problem med, testet her to varianter både det å gå på venstre side nedover, og det å være på høyre side ved 11, sende Démi på 12 for så å krysse bak henne. Sier det igjen 🙂 – flinke Démi.

1 kommentar

Filed under Agility trening

One response to “24/1-11 Trening Hjørgunn

  1. Og dermed skjønte jeg gårsdagens forklaring SÅ mye bedre 🙂 Flinke Démi OG flinke Beate!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s